PROMO : Šole d.o.o. – Sve što trebate za svoj traktor

Datum objave: 13. 3. 2015. | Kategorija: 034, Promo

1

POŽEGA -Sve dijelove koje trebate za svoj traktor naći ćete u prodavaonici Šole d.o.o. na adresi Kneza Mislava 20 u Požegi i u Čačincima Braće Radića 1. Dvadeset godina iskustva u prodaji dijelova za traktor jasan je odraz kvalitetne usluge. Preko 12 tisuća artikala za traktore svih tipova i marki u dvije poslovnice u Požegi i Čačincima udovoljiti će svačijim potrebama. Vlasnik poslovnica je Željko Šostić, a više o svemu rekao nam je voditelj poslovnica Goran Šostić.
 
“Firma je osnovana 1995. godine kao obiteljski posao sa dva djelatnika, a sada imamo devet djelatnika. Počeli smo uvozom rezervnih dijelova za traktore marke Zetor, Ursus i IMT, ali s godinama širimo asortiman robe tako da sada prodajemo dijelove i za TORPEDO, MTZ, MF, John Deer, Case, Fendt, Steyr, Deutz-fahr i druge. Imamo preko 12 tisuća artikala u prodavaonicama, široki asortiman robe za sve tipove i marke traktora, ono što nemamo rješavamo kroz 24 sata. Koji god dio ljudima za traktor treba ovdje će ga naći,” rekao je Goran, osvrnuvši se na reakcije njihovih sve brojnijih mušterija. “Imamo svoje stalne kupce, a broj kupaca se povećava svake godine. Reakcije kupaca su pozitivne. Posjedujemo robu pretežno bolje kvalitete. Baziramo se na kvaliteti i izbjegavamo robu koja je loše kvalitete. Od nedavno imamo Internet stranicu, na kojoj se može vidjeti nekih desetak artikala koje trenutno imamo na akciji, a dajemo i popuste za gotovinsko plaćanje. Uvozimo i priključke za traktore, od čega najviše rotacione kosilice iz Poljske koje su proizvedene po licenci “Deutz-Fahr” i kupci su jako zadovoljni s njima,” pojasnio je Goran.

2

Današnje tržište i potrebe kupaca uvelike se razlikuju od onih prije desetak godina, dodaje Goran: “Razlika je velika. Malih poljoprivrednika je sve manje, a pojavili su traktori raznih proizvođača. Sada i manji poljoprivrednici kupuju Stayera i John Deera, dok su prije te kvalietne traktore imale samo zadruge i kombinati. Najprodavaniji su nam općenito dijelovi za traktore, a najčešći traktori kod nas su IMT, Ursus, Zetor, Torpedo ali u zadnjih nekoliko godina povećava se broj John Deer-a, Deutz-fahr-a, Case-a. Kao i u svemu kriza je i u poljoprivredi, ali mi poslujemo dobro zbog kvalitetne usluge s prihvatljivim cijenama. Planovi za budućnost su nam dodatno širenje asortimana i nadamo se otvaranje servisa za traktore i poljoprivredne strojeve.”
Više o asortimanu robe i kontaktima pogledajte ovdje.

TEKST: T- Milanović      FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn