PROMO: ŠOLE d.o.o. – Novo u ponudi je širok asortiman vijčane robe

Datum objave: 06. 9. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA-  Tvrtka “Šole d.o.o.” osnovana 1995 godine,  oplemenjena tradicijom ponosi se širokim asortimanom dijelova i opreme za poljoprivredne strojeve. Sve što vam je potrebno za vaš traktor, motorku, kosilicu pronaći ćete u tri njihove poslovnice –  u Požegi na adresi Kneza Mislava 20 (tel. 034 282 462), u Čačincima, Braće Radića 1 (tel: 033 646 677) te od svibnja ove godine i u Starim Mikanovcima, Matije Gupca 20 ( tel: 032 525 452). Preko 12 tisuća artikala samo za traktore svih tipova i marki udovoljiti će svačijim zahtjevima i potrebama.

Obiteljski posao sa dva djelatnika koji je počeo uvozom rezervnih dijelova za traktore marke Zetor, Ursus i IMT, s godinama se proširio i to ne samo brojem djelatnika kojih je sada devet, već i asortimanom robe. “Šole” sada prodaje dijelove i za TORPEDO, MTZ, MF, John Deer, Case, Fendt, Steyr, Deutz-fahr i druge.  S ponosom ističu kako imaju preko 12 tisuća artikala u prodavaonicama,  za sve tipove i marke traktora,  a ono što nema u prodavaonici, ljubazno osoblje riješit  će vam u 24 sata. Uz to, iznimno vode brigu o kvaliteti ponuđene robe, pa stoga ne čudi kako se broj kupaca svakodnevno povećava.

nn

Uz sve potrebno za traktore, ulja, akumulatore, lance za motorke svih vrsta, strune za košnju i raznovrsnu zaštitnu opremu za sve vrste poljoprivrednih poslova, novo u ponudi je široki asortiman vijčane robe – vijci, matice i podloške svih dimenzije. “Dođite i uvjerite se sami, ono što nemamo, možemo nabaviti jer zadovoljstvo kupca je najvažnije,” ponovio je motto ove tvrtke djelatnik Danijel Pleša. Više o asortimanu robe i kontaktima pogledajte na Sole.hr

TEKST: S. P.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn