PROMO: SHOPMANIA – Shopmania.hr mijenja način kako se kupuje na internetu

Datum objave: 21. 2. 2019. | Kategorija: Promo

U Hrvatskoj od nedavno je aktualan napredni portal za usporedbu cijena proizvoda na web trgovinama. Shopmania.hr je prisutna u čak 32 zemlje, a svojim korisnicima nudi najnaprednije mogućnosti i najniže cijene proizvoda.

je portal za usporedbu cijena proizvoda na web trgovinama, odnedavno je prisutan u Hrvatskoj na adresi www.shopmania.hr. Riječ je o najnaprednijem sustavu ovakve vrste na domaćoj web sceni, čiji je cilj omogućiti korisnicima da brzo, jednostavno i pregledno uspoređuju cijene artikala u različitim web trgovinama te da ostvare najpovoljniju kupovinu!

Kako shopmania.hr pomaže kupcima
Shopmania je sustav na kojem trenutačno radi više od 50 ljudi diljem svijeta. Portal se unaprjeđuje i razvija posljednjih 10 godina, a prisutan je u čak 32 zemlje. Shopmania u Hrvatsku donosi svoje dugogodišnje iskustvo i znanje na ‘e-commerce’ području, a od sličnih servisa se ističe svojim naprednim alatima za olakšano praćenje cijena. Primjerice, dodatak za internetski preglednik služi kupcu da, dok pretražuje bilo koju web trgovinu na internetu, uvijek vidi najpovoljniju cijenu za određeni proizvod. Samo neki od web trgovina koje su trenutno na Shopmaniji: ModulDevet.hr, PolicaKnjiga.com, AllMall.hr, Segar.hr, ModulOsam.com, Rasvjeta.net, Edigital.hr, PcShop.hr, Canosa.com.hr, Conrad.hr,Emmezeta, Abrakadabra, Protis i mnogi drugi.

Najbolji odabir za web trgovce!
Osim za kupce, Shopmania.hr nudi i prednosti za vlasnike web trgovina. Od vlastite platforme za izradu web trgovine do aplikacije ‘Facebook trgovina’ za prikaz svih proizvoda na Facebooku. Cijena po kliku koja se naplaćuje vlasnicima web trgovina pristupačnija je od konkurencije, a k tome trgovci mogu i sami odlučiti koju će cijenu platiti po proizvodu ili kategoriju, kroz napredni sustav licitacije.

Shopmania poklanja bon u vrijednosti od 400 kuna!
Kako bi omogućili korisnicima da isprobaju sve novitete koje nudi Shopmania, svaki novi član dobit će bon od 400 kuna. Novac mogu potrošiti na samoj stranici i isprobati sve mogućnosti. Kupcima će biti na raspolaganju 15 kategorija proizvoda – od odjeće i knjiga koje su najprodavanije na domaćem internetu, do elektronike i auto dijelova.

Razvoj e-commerce scene u Hrvatskoj
Shopmania je idealni servis za trgovce koji još nemaju svoju web trgovinu. Na raspolaganju im je Facebook aplikacija i MiniShop widget kojim mogu cijelu svoju ponudu staviti na oglas ili čak drugu web stranicu. Za pokretanje Shopmania web trgovine potrebno je svega nekoliko jednostavnih koraka!

IZVOR: Shopmania

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn