PROMO: SERVIS I TRGOVINA ALKAR – 20 godina iskustva kao garancija kvalitete

Datum objave: 15. 7. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Tražite li novi trimer, kosilicu, motornu pilu ili popravak starijih, servis i trgovina  Alkar  u Dubrovačkoj ulici 67 u Požegi pravo je mjesto za vas. Ljudi s 20 godina iskustva uputiti će vas u široki asortiman renomiranih proizvođača kao što je MTD, Husqvarna, Ryobi, Solo i ostali renomirani proizvođači. Iskoristite akciju koja traje do isteka zaliha, kupite kvalitetan MTD trimer od 1.7 konjskih snaga za 890 kuna i s dvije konjske za 990 kuna sa dvije godine garancije.

Više o toj dugoj tradiciji od 20 godina rekao nam je vlasnik trgovine Dimitrije Bošnjak. “Još 1996. godine počeli smo se baviti trgovinom koja je krenula kao uslužna djelatnost s popravkom kosilica i malih vrtnih alata. Sada smo se proširili na asortiman velikih kosačica, trimera, motorki, koslilica, motokultivatora i mnogih drugih proizvoda. Djelatnost nam je prodaja rezervnih dijelova za sve trimere od Sola, Husqvarne, MTD i ostalih, prodaja trimera, kosilica, motorki te servis za njih. Uzeli smo i proizvode marke “Stiga” što je naš prodajni brend i čiju svu prodajnu robu pratimo i s rezervnim dijelovima i servisom. Ujedno održavamo te strojeve u garantnom roku i van njega. To je švedski proizvod i oni su među prvima u svijetu počela raditi trimere, već 60 godina su na tržištu,”navodi Dimitrije Bošnjak.

nn

Dodaje kako je iskustvo bitno u svakom poslu pa tako i ovom. “Mi smo obiteljska firma u kojoj radimo sin, kćer, supruga i ja. Opstali smo 20 godina na tržištu zahvaljujući borbi, trudu, zalaganju i pružanju vrhunske usluge. Danas se za svakog kupca morate boriti. Reakcije naših mušterija su velikom većinom pozitivne i dokaz tome što 20 godina radimo i smatramo da radimo kvalitetno pošteno i uredno. Dobrog majstora i prodavača čini poštenje, da se pošteno i uredno sve napravi i to je prva stvar da bi dobio kupca koji će se vratiti i dovesti nove kupce,”rekao je Bošnjak, naglasivši akcije koje su u prodavaonici Alkar trenutno prisutne.

“Cijena MTD trimera od 1.7 konjskih snaga se kreće od 890 kuna, a od 2 konjske snage se kreće od  990 kuna. Dvije godine je garancija na motor. Redovito pratimo tržište zbog kojeg smo uvijek u planu proširenja asortimana i to nam postepeno i uspjeva. Ulažemo veliki napor kako bi bili kvalitetni, kompletni smo i naši kupci su zadovoljni. Dođite, posjetite nas i uvjerite se sami!”  rekao je Dimitrije Bošnjak. Više o asortimanu proizvoda na stranici – www.alkar.hr.
Tel: 034/274-671, mob: 098 362 996

TEKST: T. Milanović    FOTO: T.Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn