PROMO: SASVIM POSEBNA ROĐENDANSKA PROSLAVA – Frizerski salon Fancy slavi 10. rođendan

Datum objave: 07. 6. 2017. | Kategorija: Promo

PLAK1

NOVA GRADIŠKA – Iza njih je 10 uspješnih godina, ali i nebrojeno puno frizura i lekcija iz stila. Jer, tako posluju najbolji. Ulažući u vlastito znanje i stručnost, kvalitetu i prepoznatljivost, prateći što se događa vani, ali i što radi domaća konkurencija, osluškujući modne trendove, ali ih i stvarajući, dovodeći vrhunski frizerski šik na ulice Nove Gradiške i Slavonije. Jubilej je to koji zahtijeva dostojnu proslavu, svečanost na koju ste svi pozvani. Vrijeme je za rođendansku feštu Frizerskog salona „FANCY“!

Slijedeći kvalitetnu poslovnu viziju-svjetske trendove čarobnog svijeta frizerstva donijeti na ulice malog grada, znajući kako kreativnost treba podlogu u stručnosti, Frizerski salon FANCY vlasnice Marije Gelenčir, u prethodnih je 10 godina postao sinonim za stil, vrhunsku profesionalnost i najviše standarde usluge, mjesto čiju kvalitetu prepoznaju svi oni svjesni važnosti dobre frizure iz Nove Gradiške, ali i iz Požege, Pakraca, Slavonskog Broda i Novske. Jer, želite li uspijeti, u poslu je važno biti najbolji, ići u korak s trendovima, predviđati ih i kreirati, ali i stalno učiti. Onako kako to već čitavo desetljeće radi Marija, nositeljica titule internacionalne edukatorice, titule koja je istovremeno i priznanje i obveza, jer zahtijeva i poštivanje određenih profesionalnih standarda. A upravo je to, uz paletu iz bajke i kreativnost tima salona, ono što Fancy čini drugačijim od svih ostalih frizerskih salona.

PLAK2

Dokazat će to i sasvim posebna rođendanska proslava zakazana za subotu, 10.lipnja u Kavani Exit, svečanost koju će, uz atraktivne glazbene i plesne goste, ali i vrhunske frizere i edukatore iz Sarajeva i Zagreba, začiniti i stilska priča kakvu Nova Gradiška još nije vidjela- revija trendovskih frizura inspiriranih street styleom, post punkom, avangardom, ali i onih kao stvorenih za vjenčanje i modno osviještene muškarce. Kako nijedne prave fešte nema bez dobre plesne ali i glazbene podloge, proslavu 10.rođendana Frizerskog salona Fancy začinit će plesačice studija Marine Mihelčić, Hip hop skupina Boa iz Požege i pjevačka skupina Aurora, a onda i Dj Yakka, majstor za vrhunski štimung i domaćin after partya. Jer, tako to rade najbolji! Stoga, s poklonom ili bez njega, uz obaveznu čestitku za prvih 10 godina, vidimo se u subotu, od 21 sat u Exitu.  Fancy slavi rođendan!!!

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn