PROMO: SAMOPOSLUŽNA AUTOMATSKA AUTOPRAONICA U POŽEGI – Kvalitetno, kompletno i brzo pranje automobila

Datum objave: 29. 5. 2021. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Dobro je imati čist automobil. Bilo zbog produljenja vijeka trajanja, bilo zbog estetskih razloga. Sve što trebate za brz, potpun i kvalitetan tretman nalazi se u Samoposlužnoj automatskoj autopraonici u Požegi, u Ulici Vilima Justa 20 (pokraj stanice za tehnički pregled HERZ).

Znate onaj vic, gdje pošalju Muju u svemir… Uglavnom samo treba stisnuti dugme. E tako je i u Samoposlužnoj automatskoj praonici. Osim što izgleda svemirski, samo treba stisnuti dugme.

Samoposlužna automatska autopraonica je mjesto gdje ćete se uvjeriti da iskustvo pranja automobila ne mora nužno biti zamoran proces. Osim toga što uistinu treba samo stisnuti dugme, ono što izdvaja ovu autopraonicu od svih ostalih su na prvom mjestu četke najnovije generacije dizajnirane tako da ne oštećuju lak, a tu je i mogućnost podnog pranja (veoma bitno za sam vijek automobila). Važno je znati da je u svako pranje uključeno pranje kotača, aktivna pjena i sušenje vozila. Brzo, jednostavno, bez čekanja i gužve.

Ako pak želite i sami sudjelovati u procesu čišćenja, na usluzi Vam je vanjski usisavač, stroj za mazanje guma, a vrlo će vam rado, stručno i na licu mjesta, ispolirati i farove. Birajte između tri programa pranja – osnovnog s voskom, super sjaj plus zaštita za lak, te trećeg najjačeg, super sjaj plus podno pranje.

Samoposlužna automatska autopraonica nove generacije čeka vas u ulici Vilima Justa 20., kod stanice za tehnički pregled Herz, a sve što vas još zanima, saznajte na broj telefona 091/505 4379. Jer i vaš ljubimac zaslužuje osvježenje!

TEKST: D. Pok FOTO: D. Pok /Automatska autopraonica

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn