PROMO: SAMO U RIBOLOVNOM CENTRU BLINKER – Bogata i raznovrsna ponuda za ribolov i lov

Datum objave: 28. 9. 2018. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Ribolovni centar Blinker za Vas ribolovce ali i lovce još uvijek je na istoj adresi – Njemačka ulica 16 u Požegi ! U bogatoj i kvalitetnoj ponudi nije teško odabrati pravu stvar, provjerite!

Vrijeme je za ribolov na šarana i to kapitalca, a novo u ponudi su super lagane čizme od PVA materijala, vodootporne a koje možete nositi u svim prilikama(ribolovu, lovu, ili čak berbi) i to do čak -30 stupnjeva Celzijevih, naravno dolaze u svim brojevima. U Blinkeru je stalna ponuda različitih vrsta hrane za ribolov na štuku, šarana, soma…

Za svega nekoliko kuna možete kupiti i umjetne mamce, varalice, popularnije zvani “silikonci” poznate vrste Cannibal Shad i to naravno u različitim veličinama zajedno sa JIG glavom za otežanje mamca.Uz ovu ponudu ovdje možete kupiti i različitu popratnu opremu poput torbi, stolaca, mreža a sve od renomiranih proizvođača. Naravno, ovdje je i velik asortiman štapova te rola. A upravo ovih dana na tržište je došla i „hit“ rola Okuma-Surf za teški ribolov i daleko zabacivanje koja je u omjeru cijene i kvalitete kažu odlična, tako za 499,00 kuna može biti vaša. Svakako posjetite Blinker i pogledajte ponudu!!

TEKST: promo     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn