PROMO: Salon vjenčanica “Diva”- Širok asortiman vjenčanica renomiranih proizvođača

Datum objave: 06. 4. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA -Svaka djevojka sanja da u onom posebnom danu izgleda poput princeze iz bajke u savršenoj, jedinstvenoj haljini . Ako i vi sanjate takve snove i pripremate se za najljepši dan, dođite u novootvoreni Salon za iznajmljivanje i prodaju vjenčanica “Diva” u Ulici Matice hrvatske 9 u Požegi. U ugodnom interijeru dočekati će vas ljubazno osoblje i provesti vas kroz široki asortiman vjenčanica renomiranih proizvođača kao što su “Demetrios”, “Cosmobella” i “White one”.

“Salon nije otvoren ni mjesec dana, a već imamo veliki broj zadovoljnih mušterija. Imamo širok asortiman vjenčanica svih veličina, krojeva i oblika od čega bi izdvojila novu kolekciju “Demetriosa” za 2015. godinu. Sve što djevojke trebaju uz vjenčanice kao što su tijare, suncobrani, jastučići, lepeze i ukrasi za kosu uključeno je u tu cijenu. Mušterije su zadovoljne što je otvorena radnja isključivo za vjenčanice u Požegi i ne moraju putovati do Slavonskog Broda. Požega zaslužuje jedan ovakav salon vjenčanica  sa širokim izbora za sve ukuse,” rekla je zaposlenica u salonu, Danijela Kolić dodajući kako su vjenčanice bile smještene u sklopu prostora tvrtke “Foto Šunjo”, ali zbog obujma posla ukazala se potreba za proširenjem i ekskluzivnim prostorom.

nn

Uz bogatu ponudu, kvalitetnu uslugu i korektne cijene ovdje su spremni ponuditi i prave savjete kako bi uz pomoć Salona vjenčanica “Diva” svaka djevojka za svoj najljepši dan doista izgledala poput prave dive.

Radno vrijeme:
PON-PET: 09.00 – 12.30 h, 16.00 – 19.30h
SUB: 09.00 – 13.00h
Mob: 098/163-5620,   098/910-3873

TEKST: T. M     FOTO: T. M

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn