PROMO: SALON NAMJEŠTAJA LAMIR – Posjetite salon LAMIR i životni prostor pretvorite u vlastitu oazu stila

Datum objave: 24. 2. 2015. | Kategorija: Promo

lmprva

NOVA GRADIŠKA – Imati dom iz snova, kvalitetno i visoko estetski uređen prostor koji ćemo pretvoriti u oazu stila, želja je svakoga od nas. Uostalom, i psiholozi i dizajneri slažu se u jednome- način na koji uređujemo vlastiti životni prostor, najviše govori o nama samima. Ono što je pri tome, ipak, najvažnije, svakako je odabir namještaja.Tražite li inspiraciju i elemente koji će vaš životni prostor učiniti domom, navratite u Salon namještaja LAMIR,  jedinstveni novogradiški prostor u kojemu stanuje stil.

Iako će majstori interijera reći kako su sitnice one koje čine dom, bez dobre početne baze, ne možete razmišljati o kvalitetno uređenom prostoru. A, dobru bazu svakako čini kvalitetan namještaj od kojega valja krenuti prilikom svakog uređenja. Nedostaje li Vam inspiracije, ideje pronađite u salonu namještaja LAMIR, jedinstvenom prostoru u gradu, u kojemu, posljednjih nekoliko godina stanuje stil življenja.Salon LAMIR nudi bogat asortiman namještaja renomirane tvrtke „Kenda“ , vodeći poljski izvozni brend, namještaj proizvođača „BLACK RED WHITE“, ali i hrvatske proizvode tvrtke „Grading“.Iako je kupnja namještaja investicija u koju se ne ulazi tek tako, dolaskom u salon LAMIR shvatit ćete kako si, zahvaljujući kvaliteti ponude, prihvatljivim cijenama, kao i nizu mogućnosti kupovine na otplatu, s vremena na vrijeme, možete priuštiti i svojevrsni „make over“ životnog prostora.

Jer, cijene s kojima će Vas dočekati u salonu LAMIR, itekako idu u prilog trenutku u kojemu živimo. Salon namještaja LAMIR odabirom ponude, kao i svakodnevnim praćenjem trendova u uređenju interijera, brine o ukusu najzahtjevnijih klijenata, ali i istovremeno nudi namještaj  za „svačiji džep“. U svom iznimno ukusno i iznimno toplo uređenom prostoru koji doslovno zove da odmorite ponudit će vam regale, sjedeće i kutne garniture, sofe, stolove i stolice, najmodernije dizajnirane klub stoliće, tapecirani namještaj, spavaće sobe, kuhinje,krevete, madrace, podnice, stolove, ali i uredski namještaj.

lmsred

Kako je istinsku toplinu doma i završni stil moguće postići isključivo dobro odabranim detaljima, u LAMIR-u misle i na tu komponentu dizajna, te svojim cijenjenim kupcima nude moderne i kvalitetne detalje,poput rasvjetnih tijela, lampi i lustera, svijećnjaka,vaza, ogledala, zidnih satova i ukrasnih jastuka . Želeći u svakom trenutku izići u susret svojim kupcima, „LAMIR“ nudi i gratis uslugu dostave i montaže kupljenog namještaja. Kupcima koji plaćaju gotovinom odobravaju i dodatnih 15 posto popusta, dok je svima ostalima na raspolaganju kartična prodaja na 12 mjeseci bez kamata, te potrošački kredit od 36 do 60 mjeseci. Salon namještaja „LAMIR“ sa svojom Vas jedinstvenom ponudom čeka svakodnevno dvokratno od 8 do 12, od 17 do 20 , te subotom od 8 do 13 sati. Pronađite ih u ulici Bana Mažuranića 29.,na cesti prema Rešetarima, ili na službenoj web stranici www.lamir-namjestaj.hr

Posjetite „LAMIR“i životni prostor pretvorite u oazu stila! Dobro došli!

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn