PROMO: ROĐENDAONICA -Rođendani o kojima se priča danima

Datum objave: 21. 10. 2014. | Kategorija: 034, Promo

rod

NOVA GRADIŠKA – Vjerovali u numerologiju ili ne, brojevi nas, kažu, na različite načine određuju. Stoga je, upravo datum rođenja prilika za najveće slavlje, dan kojemu se radujemo, u društvu najdražih, dan kada nazdravljamo  vlastitom odrastanju, stečenom iskustvu i s nestrpljenjem očekujemo nove životne izazove. Rođendanu, posebno onom vašeg najvećeg malog blaga, s iznimnim se žarom, vesele roditelji, jer upravo je to prilika i za sasvim poseban, prvi, pravi, veliki dar-proslavu s prijateljima u jedinstvenom prostoru novogradiške Rođendaonice u ulici Karla Dieneša 14.

Želite li rođendan sa stilom i proslavu o kojoj će se pričati danima, u prostoru koji odiše dobrodošlicom, pozivajući na uživanje i igru, adresa koja vam treba je novogradiška rođendaonica. Samo će tako,budite sigurni, vaš klinac ili klinceza biti glavne face u društvu. Jer, kreativan tim Rođendaonice, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, 100-nama uspješno „odrađenih“ proslava, praćenju svjetskih, ali i pedagoških trendova, kao i stalnom estetskom ulaganju u prostor, ekipa je koja, itkekako, zna svoj posao.I svaku će rođendansku proslavu, u skladu s vašim specifičnim zahtjevima, organizirati na najvišem nivou. Vaše je samo poslati pozivnice i ludo se zabaviti.  Ako ste, kojim slučajem, jedna od onih modernih, zaposlenih mama, u Rođendaonici će se, umjesto vas, pobrinuti i za iće, piće i neizostavnu tortu. Ako vam je, pak, draža, „home made“ varijanta, male, slatke zalogaje možete pripremiti sami i dostaviti ih neposredno prije proslave. Rođendaonica nudi prostor za velike i male,stoga, odlučite li se za tu varijantu, jednim okom možete paziti na svoje klince, a ono drugo, čuvati za zabavu s vlastitim društvom.

Osim toga, na izbor vam nude i nekoliko tematski različitih tipova proslava.Rođendaonica SPORT namijenjena je malim frajerima, budućim olimpijcima, koji rođendan mogu proslaviti igrajući nogomet, pod budnim okom licenciranog trenera. Tu je i rođendaonica PLAY namijenjena proslavama posebnih važnih, prvih rođendana u životu, kao stvorena za djecu od 1 do 4 godine, s monštvom sjajnih, kreativnih igračaka , trampolinom i čak dva ,klincima omiljena, dvorca na napuhavanje. Kada vaša mala zlata uđu u neke „ozbiljnije godine“, i s prijateljima požele proslaviti peti ili neki „veći“ rođendan, tu je i program klasične rođendaonice koji će ponuditi proslavu baš po vašoj mjeri.Kažu kako je najbolja reklama ona koja se širi usmenom predajom, a rođendanske proslave osmišljene u prostoru novogradiške Rođendaonice, događaji su o kojima se priča danima. Stoga, uz prvi slijedeći važan datum u životu zaokružen na kalendaru, svakako upišite i adresu Rođendaonice( ulica Karla Dieneša 14., Zdenka Žulj 099/814 2244,   https://www.facebook.com/rodjendaonica.zulj) . I budite sigurni kako ćete svom potomku pružiti najbolji mogući dar. Proslavu rođendana s prijateljima, kreiran po vlastitoj mjeri , u skladu s vlastitim interesima, u čarobnom, bajkovitom prostoru . Samo puhnite u svjećice i poželite želju. Sve ostalo odradit će tim Rođendaonice. Sretan Vam rođendan!

TEKST: S.Tarbuk    FOTO: Rođendaonica

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn