PROMO: ROĐENDANSKO SLAVLJE FRIZERSKOG SALONA ESTETIC- Sedam godina uspješnog poslovanja

Datum objave: 01. 11. 2014. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA- Frizerski salon Estetic u Orljavskoj ulici u Požegi  jučer je pripremio party za sve svoje klijente, poslovne partnere i prijatelje frizere kako bi proslavili sedmi rođendan. Razloga za slavlje imaju jer dokazali su se kvalitetom, upornošću i kreativnošću.  Prekrasne mlade dame u modernom interijeru već sedam godina ljubaznom uslugom privlače sve veći broj stalnih mušterija.

“Mi se možemo pohvaliti da nam je svaka poslovna godina sve bolja. Proširili smo djelatnost na masažu, solarij i geliranje noktiju tj.manikuru i vrlo smo zadovoljni brojem korisnika naših starih i novih usluga! Bazirali smo se na kvalitetno odrađene usluge  i isključivo profesionalne proizvode iz linija Loreal, Matrix i Z.one concept, tj. na kvalitetu, a ne na lošu uslugu, loše proizvode i kvantitetu –  što se pokazalo kao jako dobra odluka,” rekla nam je vlasnica salona Ivana Horvatović, osvrnuvši se na sedam godina rada.

n (2)
“Planovi za ovu i iduću godinu su otvaranje još jednog radnog mjesta i kompletno uređenje interijera kako bi se naše vjerne mušterije kod nas osjećale još ugodnije” dodala je Ivana.

TEKST: T.Milanović    FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn