PROMO: ROĐENDANSKI PARTY CAKE BARA MALINA – Nazdravite ljetnim koktelima za uspješne prve tri godine!

Datum objave: 14. 8. 2020. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Ljetni rođendanski party na kojem slavljenik časti a vi se, tek morate pojaviti s osmjehom, događaj je koji se ne propušta. Jer, tri godine čarolije i slatkih užitaka valja obilježiti na pravi način. Cake Bar Malina slavi i čeka te s dobrodošlicom!

Ukoliko ste, kojim slučajem, slijedom novog normalnog, ove godine preskočili more, prije povratka na posao i prvih jesenskih kiša, zaslužujete ljetni vikend izlazak. Jer, za dobar osjećaj potrebno je tek pravo mjesto, veliki “griz” slatkog i koktel u ruci. Sve to, ne nužno ovim redom, uz neizostavnu dobrodošlicu, nudi ovu blagdansku subotu, 15. kolovoza, Cake bar Malina, omiljena adresa svih istinskih sladokusaca, znajući kako je važne datume najbolje proslaviti u društvu prijatelja.

Osim toga, prve tri su najvažnije, stoga i zaslužuju ljetni rođendanski party za pamćenje. Vaš je zadatak, tek, osigurati dobro društvo i osmijeh, a Malina će se, kao i do sada, pobrinuti za sve ostalo, jer tri godine čarolije i nezaboravnih slatkih užitaka, valja obilježiti na pravi način. Uz raskošne ljetne koktele i nagradnu igru, na najljepšoj terasi u gradu, u ulici Slavonskih graničara 1 u Novoj Gradiški.

Uz provjereno dobru ekipu na rođendanskoj koktel večeri, društvo će vam praviti pomno pripremljeni Hugo, Mojito, Melon & Berry, a ne možete li zamisliti posjet cake baru bez nužno potrebne doze slatkog, tu je i uobičajeno čarobna ponuda kolača, torti i sladoleda zbog kojih “Malinu” znaju i izvan novogradiških granica.

Sve su to razlozi da ove subote od 18 sati zagrizete u užitak i sjajno se provedete na mjestu kakvo treba svakom gradu, šarmantnom spoju tradicije i trenda, bakinih recepata i modernog slastičarstva koje zove na još. Jer, rođendanski party na kojem slavljenik časti događaj je koji se ne propušta. Dobro došli u Cake Bar Malinu!

TEKST: S. T.        FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn