PROMO: RIBOLOVNI CENTAR BLINKER – Stigao je bogat asortiman popratne opreme za ribolovce, provjerite!

Datum objave: 14. 8. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA –   Ribolovni centra Blinker  smješten u Njemačkoj ulici br. 16 u Požegi omiljeno je odredište za sve zaljubljenike u rekreativni i natjecateljski ribolov.  Bogatu tradiciju u Blinkeru se trude oplemeniti i uvijek svježim asortimanom te povoljnim cijenama pa je tako nova paleta kvalitete robe u ponudi i ovih dana.

Vlasnik Robert Lukačević i sam je ribič stoga pažljivo odabire opremu za svoju trgovinu jer vrlo dobro poznaje zahtjeve ne samo rekreativaca već i profesinalnih ribiča. “Ovih dana stigao nam je bogat asortiman kvalitetne popratne opreme. Tu su udobne stolice s rukohvatima kakve prije nismo imali, kvalitetne i udobne ležaljke već do 661 kune te veliki izbor torbi za pribor. Tu je i naša standardna ponude vrhunske hrane i mamaca, rola i najlona te štapova svih vrsta po vrlo povoljnim cijenama. Dvodjelni šaranski štap kod nas možete pronaći već za 149 kuna,” kaže Robert.

nn

Kako je nezahtjevan po pitanju dobi, tjelesne spreme i spola, ribolov je mnogima omiljeni hobi koji pruža uživanje u prirodi. A posjetite li Blinker ni financijske mogućnosti više nisu ključne jer tamo kvalitetnu opremu prate prihvaljive cijene. Stoga je Trgovina Blinker pravo mjesto za sve ribiče i one koji to žele postati, a sve informacije možete dobiti i na mob. 099 575 2909  ili facebook stranici. Radno vrijeme: radnim danima – 08.00 – 20.00 h, četvrtkom i subotom – 08.00 – 13.00 h, a nedjeljom i praznicima ne rade.

TEKST: S. P.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn