PROMO: RIBOLOVNI CENTAR BLINKER – Spremni za početak ribičke sezone? Bistro!

Datum objave: 23. 4. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n19

POŽEGA – S dolaskom novog godišnjeg doba, konačnim topljenjem snijega, porastom temperatura ali i vodostaja, s buđenjem flore i faune, kao da živnu i inače zen-smireni profesionalni i amaterski ribiči. Jer, početak je sezone, pa valja biti u niskom startu, spreman za prvu slobodnu subotu, ali i redovni posjet BLINKERU, tradicionalnom odredištu svih istinskih zaljubljenika u rekreativni i natjecateljski ribolov.

Jer, uz priliku za druženje, guštanje u prirodi i obiteljski roštilj, valjalo bi isprobati i prvi ovogodišnji ribarski kotlić, ali i obnoviti opremu. Osim toga, s buđenjem prirode, sve je više hrane, a riba sve aktivnija, pa valja navratiti u BLINKER, nezaobilazno mjesto svih istinskih zaljubljenika u ribolov, zanimljiv kutak s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom. Specijalizirani je to centar smješten u Njemačkoj ulici broj 16 u Požegi, koji ovih dana, u skladu s početkom sezone, nudi sve ono što svaki pravi ribolovac, bilo da je riječ o natjecatelju ili rekreativcu, može samo poželjeti.

DSCN7236

Štapovi, torbe, nova kolekcija sklopivih stolica, bogat izbor vrhunske hrane i mamaca, udice, role, najloni. Sve po provjereno najpovoljnijim cijenama,  neupitne kvalitete, koju, iskustvom, ali i ribolovnom strašću, jamči vlasnik, Robert Lukačević. U Ribolovnom centru „Blinker“ čeka vas, osim toga i veliki izbor boila, modernih mamaca visoke hranjive vrijednosti i dobro izbalansiranih sastojaka, kao stvorenih za početak sezone i trenutke u kojima posebno dobro grizu šarani.

DSCN7234

Jer, kako kažu znalci, kvalitetna boila, ukoliko je znamo pravilno koristiti, pobjeđuje svaki drugi mamac namijenjen šaranu. Važne su to informacije koje će u neformalnom razgovoru s kupcima – prijateljima ribičima, podijeliti vlasnik Blinkera, pozivajući vas da navratite čak i ukoliko ste potpune ribičke neznalice ili početnici s entuzijazmom. Jer, nema toga što Robi ne zna o ribolovu. Stoga, prije nego li uopće počnete maštati o prvoj ovosezonskoj trofejnoj ljepotici na štapu, svakako navratite u Blinker. Čekaju vas u Njemačkoj ulici broj 16 u Požegi, radnim danom od 8 do 20, četvrtkom i subotom od 8 do 13, uz broj telefona 099/575-2909

TEKST: S.T.         FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn