PROMO: RIBOLOVNI CENTAR BLINKER – Pravo mjesto za početnike i profesionalce

Datum objave: 27. 11. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Puno je faktora koji utječu na uspješan ribolov, bilo da ste početnik koji se oslanja na “beginners luck”, ili stari ribički lisac. Ipak, jedno je zajedničko svima- dobar ribički pribor. I mjesto na koje uvijek možete svratiti po savjet i razmjenu iskustava. Provjerite u Blinkeru, ribolovnom centru u Njemačkoj ulici 16. u Požegi

Sport, rekreacija ili stil života? Svaki pravi ribič reći će vam- ovo treće, jer uživanje u ribolovu puno je više od načina provođenja slobodnog vremena, prilika koja se nastoji uhvatiti tijekom cijele godine, svako godišnje doba. Hoćete li, pri tom, biti i uspješni, to je već druga stvar, jer uspjeh ovisi o pun o faktora. Ipak, jedno je zajedničko svima- bez dobrog alata nema zanata. Mjesto koje nudi baš to, ali i sve ono drugo što vam za ribolov može zatrebati, je Blinker, ribolovni centar u Njemačkoj ulici 16. u Požegi.

Omiljeni je to kutak profesionalnih i amaterskih ribiča, početnika i starih lisaca, koji, tijekom cijele godine, u skladu s kalendarom, nudi sve ono što svaki pravi ribolovac, može samo poželjeti. Štapove, mamce, prateću opremu, sve redom od renomiranih proizvođača, uz neizostavan savjet i spremnost na razmjenu iskustava. Navratite li ovih dana do Blinkera, uz standardno dobru opremu, ponudit će vas i asortimanom za zimske uvjete, sve vrhunske kvalitete i prihvatljivih cijena.

Uvjerite se u to osobno, radnim danom od 8 do 20, četvrtkom i subotom od 8 do 13 sati, ili pozivom na broj telefona 099/ 575-2909 .  Jer, prije dana provedenog na vodi, posjet Blinkeru je obavezan. Uz ribički pozdrav, bistro!

TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn