PROMO: RIBOLOVNI CENTAR BLINKER – Oprema koja jamči dobar ulov

Datum objave: 14. 5. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA –   Uz bogatu tradiciju i još bogatiji asortiman,  trgovina Blinker smještena u Njemačkoj ulici br. 16 u Požegi pravo je odredište za sve zaljubljenike u rekreativni i natjecateljski ribolov i lov. Vlasnik Robert Lukačević i sam je ribič i član uspješnog ribičkog tima Vallis Aurea koji se već  cijelo desetljeće natječe u Hrvatskoj šaranskoj ligi.

Aktivna odmor i rekreacija u prirodi mnogima je pravi način za bijeg od stresog ritma svakodnevnice, a ribolov je među omiljenijim hobijima. Nezahtjevan po pitanju dobi, tjelesne spreme  i spola, ribolov nudi uživanje u prirodi, osjećaj uspješnosti i ispunjavanje iskonske potrebe za natjecanjem. A ni financijske mogućnosti više nisu ključne jer danas kvalitetnu opremu prate prihvaljive cijene.Naravno, o ribolovu i potrebnoj opremi najviše ipak znaju profesionalni ribiči stoga je Trgovina Blinker pravo mjesto i za dobru kupovinu i za dobre savjete.

nn

“Nudimo sve za ribolov, za bijelu ribu, šaranski, natjecateljski rekreativni, od pribora udica, svih vrsta hrana, mamaca. Stigao je prvi dio proljetnih asortimana, pribora, hrana, rola i najlona svih komponenti za uspješan za ribolov. Kvaliteta je vrhunska a cijene su prihvatljive. Sve je tu, od udice do ribičke stolice i šatora,” kaže Robert. Dvodijelne šaranske štapove tako možete pronaći već od 149 kuna, a tu je i cijela paleta direktaša te izuzetno lovne Zdravec boile u pakovanju od  0,5 kilograma do 5 kilograma po vrlo pristupačnim cijenama.

Ribiči i oni koji to žele postati, zasigurno neće propustiti posjet Blinkeru, a sve informacije možete dobiti i na mob. 099 575 2909  ili facebook.com/ribolovnicentarblinker.pozega. Radno vrijeme: radnim danima – 08.00 – 20.00 h, četvrtkom i subotom – 08.00 – 13.00 h, a nedjeljom i praznicima ne rade.

TEKST: S. P.      FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn