PROMO: RIBOLOVNI CENTAR BLINKER – Bez alata nema zanata

Datum objave: 27. 5. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Dolazak proljeća i lijepog vremena s posebnim uzbuđenjem čekaju ribiči. Jer, početak je sezone i idealan trenutak za obnavljanje opreme. Stoga, prije nego li si priuštite dan čistog užitka na vodi, navratite u Ribolovni centar Blinker u Njemačkoj ulici 16, nezaobilazno odredište svih istinskih zaljubljenika u ribolov.

Bez alata nema zanata, baš kao što ni uspješnog ribolova nema bez pravog štapa. Oni najbolji, po cijeni prihvatljivoj svačijem džepu, već od 129 kuna, čekaju vas u Blinkeru, omiljenom kutku profesionalnih i amaterskih ribiča. Specijalizirani je to centar smješten u Njemačkoj ulici 16 u Požegi, koji ovih dana, u skladu s kalendarom, nudi sve ono što svaki pravi ribolovac, može samo poželjeti. Nakon što riješite štap, valja razmisliti o mamcu, jer nije ne važno na što pecate, stoga su se u Blinkeru potrudili zadovoljiti sve pojedinačne apetite.

Uz bogat izbor vrhunske hrane, tu je i široka lepeza boila, modernih mamaca visoke hranjive vrijednosti i dobro izbalansiranih sastojaka, kao stvorenih za početak sezone i spremnih za šaranov ugriz, udice, role, najloni. Sve vrhunske kvalitete i prihvatljivih cijena. Kako bi vaša ribička avantura bila potpuna, a vi koncentrirani isključivo na ulov, u Blinkeru nude i svu prateću opremu, od udobnih ribičkih stolica do šatora, jer valja misliti i na udobnost.

Uz bogati asortiman, u Blinkeru će vas, gratis, „opremiti“ i svim potrebnim informacijama, jer,vlasnik Robert Lukačević i sam je strastveni ribič, dobro upoznat sa potrebama i zahtjevima rekreativaca i profesionalaca . Stoga, prije nego li si priuštite dan čistog užitka na vodi, navratite u Blinker. Čekaju vas u Njemačkoj ulici broj 16 u Požegi, radnim danom od 8 do 20, četvrtkom i subotom od 8 do 13 sati, uz broj telefona 099/ 575-2909

TEKST: S.T.       FOTO: D. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn