PROMO: Restoran „Lovački rog“ – Sve je prilagođeno gostima i njihovim potrebama

Datum objave: 08. 6. 2014. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – U restoranu „Lovački rog“ u Industrijskoj ulici 21,  uz  ugodan interijer i ljubazno osoblje čeka vas ponuda dnevnih menija po pristupačnim cijenama, catering za sve prigode i organizacija raznih svečanosti. Petkom se na jelovniku nalazi čak do 20 različitih jela od ribe također po vrlo povoljnim cijenama. Vlasnik restorana je Stjepan Šporčić, a  s radom i ponudom u ovom popularnom požeškom restoranu upoznao nas je njegov sin i zaposlenik u Lovačkom rogu, Anton Šporčić.

Koliko dugo vodite restoran Lovački rog?
Radimo dvije godine i više smo nego zadovoljni sa obujmom posla i kvalitetom usluge koju nudimo. Otac se bavi ugostiteljstvom dvadeset godina iz čega proizlazi da je u restoranu prisutno iskustvo što pridonosi kvaliteti poslovanja.

Što sve nudite u restoranu Lovački rog?
Naša najveća specifičnost je ponuda dnevnih menija po pristupačnim cijenama. Niska cijena obuhvaća sve moguće priloge, salate, po domaćem standardu,  uz naravno a la carte jela koja nudimo. Imamo Catering za sve svečanosti, prigode, organizacija raznih svečanosti od krizmi pričesti, rođendana, svatova do karmina. Najam prostora i sve drugo je uključeno u jednu jedinstvenu cijenu. Ta cijena uključuje sve: cjelokupna predjela, bogata glavna jela, deserte, uslugu. Gosti po svojim vlastitim željama i potrebama mogu tražiti razne izmjene. Sve prilagođavamo našim gostima i njihovim potrebama.

Petkom imate bogat izbor jela od ribe?
Jedna od naših glavnih specifičnosti što se tiče menija je priprema raznih jela od ribe koje radimo petkom kada imamo barem petnaestak jela od ribe. To su fiš-paprikaš, razne vrste riječnih i morskih riba po izuzetno povoljnim cijenama – fiš od 20 kuna, pastrva od 28 kuna uz priloge i salate. Na meniju imamo od 15 do 20 vrsta ribe što nas razlikuje od drugih.

nnn

Imate li stalne goste u restoranu?
S obzirom na lokaciju koja se nalazi u industrijskoj ulici velik je broj stalnih dnevnih gostiju koji gravitiraju iz okolnih poduzeća ali i šire okolice Požege, uz brojne goste koji dolaze poslovno u naš grad, u Industrijsku ulicu i razne tvrtke. Usmenom predajom naši stalni gosti preporučuju nas drugima.

U čemu je tajna dobre kuhinje?
Ključ uspjeha kuhinje je u dobrom kuharu, u dobrom osoblju, dobrom i pristojnom odnosu prema gostima, željom za radom i upornosti ka stalnom napretku. Ovdje nas je šestero stalno zaposlenih i doista ulažemo puno truda kako bi restoran funkcionirao na visokom nivou. A  puno truda je potrebno s obzirom na današnju konkurenciju i slabo imovinsko stanje ljudi, pogotovo u našem kraju. Teško je i potrebno je snalažljivosti i upornosti kako bi se opstalo i uspješno poslovalo, a mi to uspijevamo.

Koja jela se kod vas najviše naručuju?
Najviše se kod nas, kada je o meniju riječ, jedu domaća variva sa mesnim prilozima i slično. Jedno od najpopularnijih jela je  čobanac i ljudi ga rado konzumiraju na dnevnoj bazi, drugo najpopularnije jelo su razna mesa, odresci sa prilozima i salatama koji se svakodnevno nalaze na našim menijima. Moje omiljeno jelo je lički ručak.

Kako bi opisali kvalitetu vaše usluge?
Naša glavna odlika je dobra usluga po vrlo pristupačnim cijenama koje uključuje dobra domaća jela, ugodan interijer, ljubazno osoblje i konstantan trud kako bi napredovali i pružali što bolja jela uz što bolju uslugu.

Što bi poručili čitateljima Slavonskog.hr?
Dobro došli ste u restoran Lovački rog. Naše ljubazno osoblje poslužiti će vam vaše omiljeno jelo i biti ćete oduševljeni.

Radno vrijeme:
Pon – Pet : 6:30 am – 8:00 pm
Sub: 9:00 am – 4:00 pm

 

https://www.facebook.com/lovackirogpozega

TEKST: T. Milanović    FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn