PROMO: RESTORAN I PRENOĆIŠTE STARI GRAD – “Svakodnevno se trudimo održati razinu vrhunske usluge kako restorana tako i prenoćišta”

Datum objave: 07. 2. 2018. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Restoran i prenoćište Stari grad u ulici Antuna Kanižlića 5 u Požegi, pravo je mjesto za sve koji žele proslaviti svečane trenutke, ugostiti prijatelje ili jednostavno, naručiti pravi gastronomski užitak koji će biti dostavljen na kućnu adresu.

“U restoranu i prenoćištu Stari grad za Vas pripremamo i organiziramo sve vrste događanja poput rođendana, obljetnica matura, krstitki, pričesti, krizmi, maturalnih zabava, svatova, karmina… Kapacitet restorana je do 90 osoba, a u našem prenoćištu možemo smjestiti do 20 osoba. Proslave možemo odraditi i izvan našeg restorana,”s ponudom  restorana i prenoćišta Stari grad upoznaje nas voditelj Bruno Soldo.

nn1

Po pristupačnim cijenama skinite sve brige oko organizacije sa sebe i prebacite nama. Također, ako ste se odlučili ugostiti prijatelje u vašem domu i fino ih nahraniti, nudimo rješenje u obliku dostave”, dodaje voditelj Soldo.

nn2

Dnevni menu je uvijek bogat, raznovrstan i cjenovno pristupačan. Već za 25 kuna možete pojesti pržene pileće batake sa pekarskim krumpirom u ljutom umaku, špagete Bolognese, grah s kobasicom, gulaš, pljeskavice, ćevapčiće itd.  Kad ste raspoloženi za nešto laganije, uživat ćete u veselom rižotu s piletinom koju možete kombinirati s više umaka, dok će ljubitelji ribe petkom doći na svoje odaberu li pastrvu ili savršeno frigane lignje s krumpirom i blitvom.

nnn

Za detaljniju ponudu pogledajte fotogaleriju, posjetite Facebook stranicu nazovite 034/276-007 i 098/136-8664 ili se sami uvjerite na adresi Antuna Kanižlića 5, Požega.

TEKST: D.P./B.M.   FOTO: Restoran i prenoćište STARI GRAD

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn