PROMO : RESTORAN I HOTEL “HOUSE OF WINE”- Mjesto na kojem će vam pokazati što znači slavonsko gostoprimstvo

Datum objave: 28. 2. 2020. | Kategorija: Promo

KUTJEVO – Uspjeti u ugostiteljstvu nije ni malo lako. Jer, uz iskustvo brušeno desetljećima, gosta treba znati osjetiti, ugostiti a onda i zadržati. Upravo su to aduti Restorana i hotela House of wine, obiteljske eno gastro priče s potencijalom koja vas s dobrodošlicom čeka u Kutjevu, u ulici Republike Hrvatske 62., u prostoru nekada kultnog Vinkomira

Zaželite li se istinski domaće atmosfere, House of wine prava je adresa. Mjesto je to po mjeri gosta kakvo je slavonska vinska prijestolnica Kutjevo, itekako, trebalo, restoran i hotel smješten u prostoru nekada čuvenog Vinkomira, u kojem će vam pokazati što znači slavonsko gostoprimstvo. Jer, riječ je i o obiteljskoj eno gastro priči s potpisom Nade Sarajlić, a kad se kuha s ljubavlju, gost to osjeti.

Navratite li u House of wine, dočekat će vas s bogatom, pomno osmišljenom “a la carte” ponudom ribljih i mesnih jela, među kojima i, po preporuci šefa kuhinje, rolana teletina i restani krumpir, kao specijalitet kuće, dnevna ponuda gotovih jela, jer, gosta uvijek treba dobro nahraniti, pa i pizza, ako vam je do nečega internacionalnog, ukusna poput prave talijanske. Pravo je ovo mjesto i kad poželite počastiti obitelj i prijatelje, manja i malo veća društva, do 120 ljudi, stoga, obratite im se s povjerenjem i budite sigurni kako nitko neće ostati gladan. Dobru hranu uvijek prate i fina vina, osim toga, u Kutjevu ste, stoga će vam u “kući vina” ponuditi i jednu od ponajboljih vinskih karti u Hrvatskoj, uključujući i ono turistu neprocjenjivo-zaokruženu priču i doživljaj, jer, tek nešto malo dalje su i vinogradi.

Uz ukusno uređen prostor, veliku terasu i dječji kutak, tu su, od nedavno, i kuglačke staze, godinama zaštitni znak grada, koje će, uz sportaše i rekreativce, zasigurno privući i one koji o kuglanju nemaju pojma, jer zabava je zajamčena, a na izniman gastro doživljaj u restoranu i hotelu House of wine ionako možete računati. Baš kao i na ukusan desert, jer, uz nešto slatko, poput, recimo, palačinki o kojima svi pričaju, i život je ljepši. Želite li priču ponoviti, o čemu ćete, nakon ukusne večere i koje čaše više, intenzivno razmišljati, tu je i desetak ležajeva, jer mjesto po mjeri gosta vodi računa o svemu.

Restoran i hotel House of wine idealan je prostor i za sve vaše svečanosti, rođendane i poslovne sastanke, službeni ručak ili neplanirani party s ekipom, a tu je i usluga cateringa, kad poželite nekoga impresionirati svojim kuhanjem. Sve su to razlozi da čim prije navratite, jer zadovoljstvo ne treba odgađati.

Prva prilika čeka već 8. ožujka, stoga, želite li svojoj boljoj polovici čestitati na pravi način, uz večeru u tri slijeda, neograničenu konzumaciju pića, živu glazbu i sjajnu atmosferu, na vrijeme nazovite broj 098/948 0862. Mjesto po mjeri gosta čeka. Dobro došli u House of wine!

TEKST: S. T.           FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn