PROMO: RESTORAN I HOTEL HOUSE OF WINE – Idealno mjesto za proslavu povratka na staro normalno

Datum objave: 31. 5. 2021. | Kategorija: Promo

KUTJEVO – Popuštanje mjera i sve bolju epidemiološku situaciju s posebnim su veseljem dočekali ugostitelji.Jer, riječ je o poslu koji je pomalo i stil života, naročito onda kada iza njega stoji dugogodišnja uspješna obiteljska priča. Znaju to jako dobro u Restoranu i hotelu House of wine u Kutjevu, u ulici Republike Hrvatske 62., u prostoru nekada kultnog Vinkomira, gdje vas ovih dana čekaju s nestrpljenjem i dobrodošlicom.

Večera u restoranu puno je više od pukog zadovoljavanja apetita. Prilika je to za uživanje u ukusnoj hrani, dobrom društvu i pravom ambijentu, upravo onakvom kakav vas čeka u Restoranu i hotelu House of wine u Kutjevu, u prostoru nekada kultnog Vinkomira, na provjereno dobroj adresi u Ulici Republike Hrvatske 62. Jer, ugostiteljstvo je puno više od posla, naročito onda kada iza njega stoji dugogodišnja uspješna eno gastro obiteljska priča kakvu čuvaju Sarajlići.

Uvjerite se u to već ovih dana, jer, s popuštanjem mjera i boljom epidemiološkom situacijom, vrijedna ekipa s nestrpljenjem čeka ugostiti vas i pokazati nadaleko poznatu slavonsku dobordošlicu. Navratite li u House of wine, mjesto po mjeri gosta, uz istinski domaćću atmosferu i profesionalno osoblje, dočekat će vas s bogatom, pomno osmišljenom “a la carte” ponudom ribljih i mesnih jela, među kojima i, po preporuci šefa kuhinje, rolana teletina i restani krumpir kao specijalitet kuće, dnevna ponuda gotovih jela, jer, gosta uvijek treba dobro nahraniti, pa i pizza, ako vam je do nečega internacionalnog, ukusna poput prave talijanske.

Za potpuni doživljaj tu je i jedna od ponajboljih vinskih karti u Hrvatskoj, jer niste slučajno u hrvatskoj vinskoj prijestolnici, a onda još i palačinke, jer kakav je to obrok bez šećera na kraju.Restoran i hotel House od wine, sve prepoznatljivija destinacija brojnih kutjevačkih gostiju, zadovoljit će i nepca najmlađih koje u prostoru očekuje i dječji kutak, jer pravi ugostitelji misle na svaku sitnicu.

Idealno je ovo mjesto i kad poželite počastiti obitelj i prijatelje, manja i malo veća društva, do 120 ljudi, stoga ih svakako imajte na umu i za takve situacije, baš kao i dostupnih desetak ležajeva, jer zašto dobru večeru ne zaključiti i sutrašnjim doručkom? Sjajan je ovo prostor i za sve druge svečanosti, poput rođendana, poslovnih sastanaka, službenog ručka ili iznenadnog partya s ekipom, a tu je i usluga cateringa kojom se možete koristiti kad poželite nekoga impresionirati svojim kuhanjem. Nakon epidemije korona virusa koja nam je, silom prilika, promijenila navike, izlazak u dobar restoran ono je što nam svima treba. Stoga, ne razmišljajte dugo….

Kutjevo House of wine u Kutjevu čeka vas s dobrodošlicom!

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: Facebook House Kutjevo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn