PROMO: REKREACIJSKI CENTAR IV – Ženska oaza u kojoj su sport i trening imperativ

Datum objave: 01. 9. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

NOVA GRADIŠKA –  Iako bi ljepota trebala biti u oku promatrača, kada je to oko žensko, a objekt vlastito tijelo, sva pravila prestaju postojati . I mada su nas genetika i biologija zeznule, jer, uvijek bi nešto estetski moglo izgledati bolje, stajati čvršće ili više, na sreću, takva su razmišljanja stvar prošlosti. Jer, prihvatimo li sport kao ispravan stil života i pri tom osvijestimo mnogobrojne dobrobiti treninga, važno će biti, tek osjećati se dobro u vlastitom tijelu. A, onda će, vrlo brzo, jedna po jedna, nestajati i sve one manje ili malo veće nepravilnosti u ogledalu. I, kud ćeš bolje preporuke od one zadovoljnih, tjelesno dotjeranih klijentica prepunih hormona sreće, Rekreacijskog centra IV.

Jedinstveni je to prostor skrojen po mjeri žena, prostor koji itekako vodi računa o svim njihovim malim i velikim željama i potrebama, taštinama kojih se nikako riješiti, ali i tjelesno-zdravstvenim prohtjevima, stavljajući ispred svega-dobar osjećaj i zadovoljstvo vlastitim tijelom, kakvo nam može dati jedino redovit, stručan i kvalitetan trening. Stoga, djevojke i žene, zaboravite zauvijek na frajere koji će škicati vaše sitne nesavršenosti, dok, kao dižu „benč“ i otkrijte vlastitu sportsko-estetsku oazu u Novoj Gradiški, Rekreacijski centar IV. Riječ je, o još uvijek, jedinstvenom, isključivo ženskom prostoru pri čijem se uređenju, ali i kvaliteti ponude, vodilo računa do posljednjeg detalja.

I ako očekujete klasičnu teretanu, grdno ste se prevarile. Uz domaćicu, i vlasnicu, Ivanu Žulj Terzić, mladu ženu kojoj je sport odavno stil života, i koja vlastitu stručnost i znanje, zbog potreba svojih klijentica, stalno nadograđuje, pored brojnih, vrhunskih sprava, dočekat će vas prostor druženja, topline i šarma, najbolje mjesto za kavu, ispucavanje negativne energije, ali i „odrađivanje“ onog sinoćnjeg komada torte kojem nikako niste mogle odoljeti. Vlasnica i njen stručni tim, pobrinut će se, osim toga, i oko svakog vašeg zahtjeva, pomoći Vam u organizaciji treninga, definiranju tijela, ali i savjetima o prehrani i važnosti sporta i redovnog treninga za zdrav, zadovoljan, estetski dotjeran i izbalansiran život. Ako vas brinu godine, ili činjenica kako do sada baš i niste nešto „ludo brijale“ na sport, ni tu nema problema. Jer, u Rekreacijskom centru IV, treniraju 16-godišnjakinje, ali i „djevojke u zlatnim 70-tima“.Ukoliko teretana nije vaš prvi izbor, ženska sportska oaza u Novoj Gradiški, doskočila je i tome, pa nudi programe fat burna, pilatesa, zumba fitnessa i joge, ali i niz malih, dodatnih pogodnosti i ženama toliko dragih poklona, sve za mjesečnu članarinu od simboličnih 150 kuna.

FB_IMG_1472467856445

Jer, klijentice treba razmaziti, a kud ćeš boljeg osjećaja od masaže, ugodnog tuširanja nakon energičnog treninga, kupaonice prepune mirisnih preparata, ali i dekorative, jer, valja dobro izgledati i nakon teretane. A, onda, tako zdrave, zadovoljne slikom u ogledalu, a ona će, uz individualni pristup, kao i vrijedan rad na posebno kritičnim točkama, iz dana u dan biti bolja, nasmijane i sretne ( da, sretne, jer, znanstveno je dokazano kako dobar trening oslobađa endorfin, isti onaj hormon koji nam proradi nakon što u jednom cugu smažemo čokoladu), počastite se vrhunskim stojećim ili ležećim solarijem i dodajte svom tijelu preplanuli ton. I, mada je u Rekreacijskom centru IV svaka žena kraljica, da bi usluga bila potpuna, važno je voditi računa i o njenom dnevnom rasporedu. Stoga vam je jedinstveni sportski prostor na raspolaganju tijekom cijelog dana-od 10 do 22 sata,ali i subotom i nedjeljom od 17 do 21 sat.

I mada je svaka zadovoljna klijentica najbolja moguća preporuka i reklama,  ( a one, stižu i iz drugih gradova ) , Ivana Žulj Terzić, u skladu s olimpijskom filozofijom-brže, više, jače, ali i onom staro antičkom kako je u zdravom tijelu, zdrav i duh, svakodnevno kreira nešto novo, opasno nas navlačeći na sport kao „life style“, ali i nudeći ugodne trenutke druženja i opuštanja. Stoga, umjesto da pobjegnete na spa vikend, razmislite o odlasku u teretanu. U svakom slučaju, ulaganje u vlastito zdravlje jedino je za koje možete biti sigurni da će vam se i vratiti. A, onda će i ono vječno žensko nezadovoljstvo s vlastitim izgledom nestati. Uostalom, navratite u Rekreacijski centar IV u novogradiškoj ulici Karla Dieneša 14, kontaktirajte ih na broj 099/420 2202 , ili na Facebook stranici … I uvjerite se same…

TEKST:  S. T.        FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn