Promo: REKREACIJSKI CENTAR Iv – Izgledajte onako kako zaslužujte – najbolje!

Datum objave: 18. 11. 2014. | Kategorija: 034, Promo

iv8

NOVA GRADIŠKA – Iako su za kult atletski isklesanog tijela znali još i drevni Grci, tek je suvremeno doba spoznalo značaj fizičke aktivnosti i zdravlja i estetski definirano tijelo uz pomoć sporta postavilo kao  imperativ. Želite li, stoga biti u trendu, dobro izgledati i još bolje se osjećati, idealna adresa na kojoj stanuju ženska ljepota, zdrav duh u zdravom tijelu i ona sjajna povratna informacija iz ogledala, svakako je Rekreacijski centar Iv Nova Gradiška.

Biti „fit“ odavno više nije stvar isključivo ženske taštine i potrebe za lijepim. Jer, dobro izgledati i dobro se osjećati u vlastitoj koži, pitanje je samopouzdanja, dicipline, ali i pitanje općeg zdravstvenog stanja. Zbog toga su, idealni treneri, kaže jedno istraživanje, pomalo i psiholozi. Ljudi koji najbolje razumiju kako funkcionira ljudsko tijelo, ali i um, i to uspješno dovode u ravnotežu. Uspješna žena koja, itekako, razumije potrebe vlastitog spola, ali i ima pravi nos za posao, Novogradiščanka  je, Ivana Žulj, vlasnica jedinog isključivo ženskog rekreacijskog centra u gradu, mjesta koje je posljednje 3 godine prostor koji na idealan način spaja pojam ljepote i sjajnog fit osjećaja.Ekskluzivna je to, vrhunski i sa šarmom opremljena  ženska oaza, prostor za druženje, zajedničko ispijanje kave uz pokoji, pokoji modni savjet, prostor ispunjen zvucima vrhunske glazbe, ali i idealno mjesto  za ispucavanje negativne energije i  definiranje tijela. U Rekreacijskom centru Iv sve je prilagođeno ženama, bez obzira na godine, jer, godine su, ionake stvar glave i mentalnog stava, ono što, uz pomoć vrhunskog treninga, ionako, najlakše možemo sakriti.

995896_414326325352646_645244321_n

Upravo, stoga, svaka je klijentica, kaže vlasnica Ivana Žulj, kraljica kojoj se pristupa individualno, vodeći računa o njenim godinama, potrebama i fizičkoj spremnosti. Kraljica, ali i top sportašica, jer, bude li uporna u treningu i dosljedno slijedila upute vrhunskih stručnjaka, tijelo iz snova, vrlo će skoro postati stvarnost i slika koja će je svakoga jutra pozdravljati iz ogledala. Osim najmodernije sportske opreme u jedinstvenoj teretani za žene, u Rekreacijskom centru Iv možete se svakodnevno okušati u aerobicu, fat burnu, pilatesu, yogi, zumba fitnessu, trbušnom plesu,a, onda se razmaziti raskošnim, preplanulim tenom u vrhunkom ležećem ili stojećem solariju. Kako i žene zlatnih godina u posljednje vrijeme shvaćaju značaj dobre fizičke kondicije, Rekreacijski centar ima i jedinstvenu gold grupu, namijenjenu damama iznad 60 godina. Razumijevajući tempo života suvremene žene, „ Iv“ vam je na raspolaganju tijekom cijelog dana, od 10 do 22 sata, te subotom i nedjeljom od 17 do 21 sat. Iako su se na tržištu uspješno pozicionirali i s vremenom postali novogradiški brend, ekipa „Rekeracijskog centra  Iv“ iza koje stoji Ivana Žulj, svakodnevno smišlja nove ideje kojima će razveseliti svoje klijentice. Skorašnji, 3.rođendan, bit će najbolja prilika da okusite miris novoga. Tražite li, stoga mjesto na kojemu ćete otkriti svoju ženstvenost, učiniti dobro vlastitom tijelu, izbaciti lošu energiju i krenuti u nove izazove, otkrijte „Rekreacijski centar Iv“. I izgledajte onako kako i zaslužujete-najbolje!
Sve ostalo saznajte na adresi Karla Dieneša 14., 099/ 420 2202, ili na službenoj facebook stranici: https://www.facebook.com/rekreacijskicentar.iv

TEKST: S.Tarbuk     FOTO: S.T/ RC Iv

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn