PROMO: REKRACIJSKI CENTAR IV – „Ono što svaka žena sanja“

Datum objave: 06. 9. 2018. | Kategorija: Promo

nn

NOVA GRADIŠKA – Iako je ljeto vrijeme u kojem s manje ili više ponosa i samopouzdanja pokazujemo tijelo i sve njegove male i velike mane, početak jeseni trenutak je kao stvoren za zdravlje i nove životne navike. Stoga, ukoliko ste propustili to učiniti prethodnih mjeseci, u nadolazećim tmurnim kišnim danima unutarnje i vanjsko zadovoljstvo potražite u Rekreacijskom centru IV, jedinoj specijaliziranoj teretani za žene, mjestu na kojem stanuje ljepota.

Tražite li mjesto na kojem ćete se opustiti, biti svoja, ali se i dobro uznojiti, mjesto za ugodan razgovor s frendicama na kojem će vas razmaziti ali i naučiti kako na pravi način voditi računa o vlastitom tijelu i zdravlju, Rekreacijski centar IV adresa  je koju, kad tad, morate posjetiti. Mjesto je to kakvim bi se ponosila svaka istinska urbana sredina, na kojem stanuju ljepota, snaga i užitak, oaza ljepote i prva novogradiška specijalizirana teretana za žene. Životni je to i profesionalni kutak Ivane Terzić Žulj, smješten u ulici Karla Dieneša 14 u Novoj Gradiški, pomno uređen prostor u kojem jako dobro znaju što žene trebaju i vole, mjesto koje nudi sve ono što nudi i svaka prava, svjetski uređena teretana, ali i puno toga više.

IV

Jer, osim sprava koje će vam, uz mentoriranje stručnjaka, pomoći u oblikovanju tijela, u Rekreacijskom centru IV, zahvaljujući vrhunskom stojećem i ležećem solariju, pobrinut će se i vaš za privlačan osunčan ten. Tu su još i mogućnost masaže, jer, valja opustiti umorne mišiće, kupaonice prepune preparativne i dekorativne kozmetike, glazba za srce i dušu, pa i topli i hladni napici, jer, nakon žestokog znojenja, druženje valja završiti ugodnim ženskim razgovorom uz neizostavnu kavu.

R4

Ako pak teretana nije vaš prvi izbor, u Rekreacijskom centru IV možete birati između niza drugih, jednako korisnih, jednako zahtjevnih programa, poput fat burna, pilatesa, zumba fitnessa, new body, fix mix-a, joge, pa i fitnessa za umirovljenike, sve to uz stalni nadzor znalaca koji će odgovoriti na sva vaša pitanja, razmaziti vas i darivati brojnim drugim pogodnostima.

Jer, svaka se žena treba osjećati kao kraljica, a uz trenutke sreće koje možete zahvaliti endorfinu, hormonu koji će, u vašem organizmu, osloboditi vježbanje, upravo to je osjećaj koji svakoj svojoj klijentici nudi Rekreacijski centar IV. Sve su to razlozi zbog kojih su ovaj prostor, prethodnih godina,  prepoznale brojne Novogradiščanke, ali i dame svih gdina,  koje ovdje redovno navraćaju i iz susjednih gradova. Stoga, želite li tmurne, hladne i  kišovite jesenske dane koji su pred nama zamijeniti ugodom i dobrim feelingom, svakako navratite u ulici Karla Dieneša 14 u Novoj Gradiški, i budite sigurne kako će vam tijelo i duh biti zahvalni.REKREACIJSKI CENTAR IV je ono što svaka žena sanja!

TEKST: Promo      FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn