PROMO – Prvča poljoprivredna zadruga: Sve na jednom mjestu za poljoprivredu

Datum objave: 09. 3. 2016. | Kategorija: 034, Promo

ossajam2016

POŽEGA – Prvča poljoprivredna zadruga na području Kontinentalne Hrvatske posluje već 26 godina. Sa 66 poljoljekarni, od kojih je 20 na području Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije, vodeći smo distributeri poljoprivrednog repromaterijala u Hrvatskoj.

Djelatnost zadruge je veleprodaja i maloprodaja: Mineralnih gnojiva, sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe i sadnog materijala, stočne hrane i ostale robe koja se koristi u poljoprivrednoj proizvodnju. Osim razvijenog maloprodajnog lanca Prvča ima razvijenu i veleprodaju čije je sjedište u Požegi i s čijeg se skladišta snabdijeva velik broj tvrtki, poljoprivrednih ljekarni i poljoprivrednika. Jer ciljnu skupinu na koju je Prvča orijetirana upravo čine poljoprivredni proizvođači, poljoprivredne zadruge, poljoljekarne, vinogradari, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i voćari te hobisti.

ossajam16

Bogat program i kvalitetu djelovanja Prvča uspješno prezentira i na prestižnim sajmovima pa tako svake godine zapaženo sudjelujemo na Osječkom proljetnom sajmu i Poljoprivrednom sajmu u Gudovcu. Tvrtki Prvča PZ dodjeljena je bonitetna ocjena sukladno međunarodnom sustavu ocijenjivanja tvrtke BISNODE za 2015. godinu.

Prvča u pravi čas!

TEKST: promo     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn