PROMO: Praonica rublja „Sjaj“ – Otkrijte „sjaj“ profesionalno opranog rublja

Datum objave: 23. 6. 2014. | Kategorija: Promo

kr

NOVA GRADIŠKA – Zasigurno jedan od najvećih tehnoloških izuma, kada je riječ o „mrskim“ kućanskim poslovima, perilica je rublja. Složit će se s tim žene, ali i svi muškarci koji su, u određenom periodu svog života, morali naučiti kako „stroj pokrenuti“. Na sreću, prošla su vremena mukotrpnog ručnog pranja rublja na potocima, ali i vrijeme kada ste to obavljali sami. Tražite li najbolju uslugu,  uštedu vremena, vrhunsku kvalitetu, ali i onaj neodoljivi miris svježe opranog i  tek izglačanog rublja, posao prepustite profesionalcima . Odaberite novogradišku ( ali i jedinu u ovom dijelu Slavonije) praonicu rublja „Sjaj“ u ulici Ljudevita Gaja 55, i  uvjerite se kako to rade najbolji!

Suvremeni, ubrzani ritam života,  potreba za visokim  higijenskim uvjetima, sve veći broj samaca koji  si, u pravilu, mogu priuštiti samo manji stambeni prostor, potraga za poslom izvan mjesta stanovanja- sve su to razlozi zbog kojih i nesvjesno mijenjamo životne navike, prepuštajući vječne kućanske poslove profesionalcima. Osim toga,  bolničko i hotelsko rublje, kao i vatrogasne i medicinske uniforme, ionako nije jednostavno kvalitetno oprati u kućnoj perilici. Upravo stoga, prepoznavajući idealan poslovni trenutak i slijedeći najviše standarde učinkovitosti u području čišćenja i održavanja tkanina, praonica „Sjaj“ posljednje je tri godine postala sinonim za kvalitetno i visoko profesionalno pranje rublja i izvan Nove Gradiške.
kr
Zahvaljujući edukaciji, najmodernijoj tehnologiji,  mogućnosti učinkovite strojne dezinfekcije kontaminiranog rublja , ali i svim potrebnim dozvolama za rad, prepoznala ih je i jedna od najsuvremenijih nacionalnih bolničkih institucija, bolnica Svetog Rafaela na Strmcu. “Tu su još visoki standardi pri isporuci , mogućnost osobnog dolaska po rublje na području grada, točnost i pažljivost-odlike, koje kupci itekako znaju prepoznati i nagraditi povjerenjem, koje je naš najveći poslovni uspjeh, kaže vlasnica Praonice Sjaj”, Rada Knežević.

Osim uspješne suradnje s bolnicom  i lokalnim ugostiteljima, praonica pere i takozvano „civilno rublje“ -deke i prekrivače, jakne punjene perjem, sve vrste zavjesa, glača rublje, ali i nudi jedinstvenu uslugu iznajmljivanja bolničkih uniformi, stoljnjaka ili posteljine.  Odlučite li se za njihove usluge, odmah po primitku narudžbe shvatit ćete kako je klijent kod njih na prvom mjestu, jer rublje peru zasebno, u modernim i redovito servisiranim perilicama, vrhunskim deterdžentima, omekšivačima i aditivima, koji jamče visok stupanj čistoće, čuvajući ekološku komponentu okoliša.

Želite li , stoga provjeriti razliku između „kućnog“ i profesionalno opranog rublja, i pri tom „zasjati“ pronađite ih u ulici Ljudevita Gaja 55., ili nazovite na brojeve telefona 098/972 8822 i 035/ 333 036.

TEKST: Simonida Tarbuk     FOTO: Simonida Tarbuk

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn