PROMO: POU AUTO MOTO CENTAR NOVA GRADIŠKA – Polazna točka putovanja prema novim znanjima i vještinama

Datum objave: 14. 9. 2019. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Novo vrijeme, nove okolnosti, baš kao i otvorenost granica, donose i nove trendove na tržištu rada i nove načine učenja. Prepoznaje to i prati Pučko otvoreno učilište Auto moto centar Nova Gradiška, ustanova za obrazovanje odraslih u Kožarskoj ulici 2, prepoznata po kvaliteti i tradiciji i izvan lokalnih granica. Posjetite ih i uvjerite se u kvalitetu i širinu usluga koje nude, jer vještine i znanje najtraženija su “roba”.

I dok smo, ne tako davno, polaganjem mature formalno završavali i s obrazovanjem, novo vrijeme, nove okolnosti i otvorenost granica, donijeli su i potrebu za cjeloživotnim obrazovanjem. Traži to i suvremeno tržište rada, a prepoznaje i prati Pučko otvoreno učilište Auto moto centar Nova Gradiška. Stručni predavači, izvrsna opremljenost, orijentiranost ka novim tehnologijama, te prije svega kvaliteta i širina usluga koje nude čine ovo Učilište jedinstvenom ustanovom za obrazovanje odraslih i polaznom točkom putovanja prema novim znanjima i vještinama. Tražite li posao ili težite promaknuću, razmišljate li o prekvalifikaciji ili stručnoj spremi koju, zbog različitih životnih okolnosti niste mogli steći, navratite u Kožarsku ulicu 2 u Novoj Gradiški i u razgovoru sa stručnim osobljem, pronađite najbolji izbor.

U POU AMC Nova Gradiška, jer, tako to traži i tržište rada, trenutno su najtraženiji programi za profesionalne vozače, kuhare, konobare i bravare, osposobljavanja za njegovateljice i rukovatelje radnim strojevima, a uz programe neformalnog obrazovanja, osposobljavanje za čak 90 različitih programa, tu su i mogućnosti usavršavanja za instruktora vožnje i specijalista zaštite na radu. Uz široku lepezu trogodišnjih i četverogodišnjih programa srednje škole, mogućnost završetka osnovne škole o trošku Ministarstva, ovdje možete naučiti i engleski i njemački jezik, a dobro je poznato kako vrijedimo onoliko koliko poznajemo stranih jezika.

O kvaliteti i stručnosti predavača, kao i kvaliteti i tradiciji ustanove govori i činjenica kako POU AMC Nova Gradiška radi i djeluje i izvan svog sjedišta, u brojnim gradovima diljem Slavonije, pa i šire po Hrvatskoj. Odnosi se to, prije svega, na programe za vozače koje, osim u sjedištu, provode i u suradnji s autoškolama u Našicama, Donjem Miholjcu, Bjelovaru, Sisku, Požegi, Zagrebu, Ivanić Gradu i Čakovcu. Odlučite li se za najisplativiju investiciju, ulaganje u vlastito znanje i stručnost, važno je znati kako je nastava konzultativna, a termini prilagođeni vama, a tu je i praktični dio “priče” za sve one koji nemaju iskustva i žele naučiti raditi.

Uz izvrsnu opremljenost i stjecanje znanja u skladu s novim tehnologijama, te individualni pristup svakom polazniku i gostu, POU AMC Nova Gradiška stvorilo je prepoznatljivu kvalitetu u obrazovanju odraslih. Provjerite službenu stranicu ili navratite u Kožarsku ulicu 2 i uvjerite se u to i osobno. Sve potrebne informacije rado će s vama podijeliti i telefonski nazovete li ih na broj 035/346-604, a upite možete uputiti i mailom srednjaskola@pou-amc.hr. Mjesec rujan idealan je trenutak za nove početke, stoga, učinite nešto dobro za sebe i navratite u Pučko otvoreno učilište Auto moto centar Nova Gradiška. Jer, kako reče Aristotel “Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki”.

TEKST: S. T    FOTO:  Facebook pouamc.novagradiska

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn