PROMO: POSTOLARSKA RADNJA “SEBASTIAN” – Proljetne šetnje najljepše su u omiljenim cipelama obnovljenog sjaja

Datum objave: 15. 4. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Cipela je uporabni predmet bez kojeg je naše svakodnevno djelovanje nezamislivo, ali i temelj dobrog stila. No, kada skupe ili jeftine, moderne ili klasične, ravne ili štikle, zatrebaju stručnu pomoć kako bi vratile svoju uporabnu sposobnost tu je Obrt Sebastian obućara Borisa Kožića. U Njemačkoj ulici broj 1 u Požegi čeka vas brza i kvalitetna usluga.

Najskuplje ili najjeftinije, cipele se pohabaju. No, ako još nije vrijeme za nove, stari sjaj omiljenoj obući vratit će Boris, školovani obućar, obrtnik s više od 25 godina iskustva. Osim najčešćih popravaka cipela s potpeticama, kod Borisa s povjerenjem možete zatražiti i brojne druge usluge – zamijeniti zatvarače na obići ali i torbama, popraviti školsku torbu ili sportsku, od obične tenisice napraviti kvalitetno ortopedsko pomagalo – sve to i još puno više. Čak i ako ste “zaboravili noge” pri kupnji obuće, pomoći će Boris. Jer, uz kalupe za povećavanje kad malo “stišću” Boris zna tajne zanata kako od veće napraviti manju cipelu.

“Kvalitetna obuća potrebna je u svako doba godine pa i u proljeće, a brojni klijenti imaju brojne i različite zahtjeve. Potrebno je imati i dozu kreativnosti, kombinirati materijale i tehnike kako bi rezultat vrhunski. Posla i zadovoljnih mušterija onda neće nedostajati,” priča nam Boris dodajući kako ima posla i sa šivanjem i sa lijepljenjem, a nerijetko i krojenjem svih potrebnih dijelova obuće i kožne galanterije. Uz nove tehnologije, tu je i dobra stara mašina singerica kojoj se pokoravaju svi materijali – od tekstila do kože.

Proljeće je, proljetne šetnje pravi su užitak posebice u omiljenim, udobnim cipelama. Vratite im stari sjaj – Obrt “Sebastian” Borisa Kožića, Ulica Njemačka 1, čeka vas radnim danom od 8 do 15 i 17 do 19 sati, ali i uz telefon 034/271- 780 i 098/911-8435.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn