PROMO: POSTOLARSKA RADNJA “SEBASTIAN” – Ako je cipela udobna, vrijedna je truda!

Datum objave: 09. 9. 2020. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Najskuplje ili najjeftinije, cipele se pohabaju. No, ako još nije vrijeme za nove, stari sjaj omiljenoj obući vratit će Boris, školovani obućar, obrtnik s gotovo 30 godina iskustva. U Njemačkoj ulici broj 1 u Požegi, Obrt Sebastian oduševit će vas brzom i kvalitetnom uslugom.

Osim najčešćih popravaka cipela s potpeticama, kod Borisa s povjerenjem možete zatražiti i brojne druge usluge – zamijeniti zatvarače na obući ali i torbama, popraviti školsku torbu ili sportsku, od obične tenisice napraviti kvalitetno ortopedsko pomagalo – sve to i još puno više.

Jesen je pred vratima, ostavit ćemo lagane sandalice i “japanke” na zasluženi odmor, no pravo je vrijeme pregledati u kakvom su stanju one dobre, pouzdane i tople cipele za hladnije dane. Vrijedne ruke iskusnog postolara spremne su vratiti im stari sjaj. I mada je danas obuća kojoj Boris vraća prvobitni izgled daleko skuplja od one s kojom su „operirali“ stari postolari, rađena je i od daleko nekvalitetnijih materijala, zbog čega Boris ima posla i sa šivanjem i sa lijepljenjem.

“Kvalitetna obuća potrebna je u svako doba godine, a brojni klijenti imaju brojne i različite zahtjeve. Potrebno je imati i dozu kreativnosti, kombinirati materijale i tehnike kako bi rezultat vrhunski. Posla i zadovoljnih mušterija onda neće nedostajati ,” priča nam Boris dodajući s ponosom kako će u listopadu proslaviti punih 28 godina obrta.
“Počeo sam raditi 2. listopada 1992 godine, a ovdje u Njemačkoj ulici radim od 1998 godine. Lijepe su to godine i preporučio bih mladima ovaj zanat. Nije teško, zanimljivo je i kreativno, potrebne su vješte ruke i vještina komunikacije, a svaki novi posao je novo dokazivanje, novi izazov,” kaže Boris.

U novije vrijeme “novog normalnog” i njegovom obrtu korona je “pomrsila vezice” pa se obim posla proteklih mjeseci znatno smanjio, ali optimizma ne manjka. “Ljudi vole udobnost i rado će doći sa svojim omiljenim komadom obuće po pomoć. Uz pridržavanje epidemioloških mjera i obaveznu masku, brzo otkrijemo što treba učiniti, a u ovih 28 godina na gotovo da nije bilo cipele koju nisam uspio spasiti,” dodaje Boris. I mada je danas obuća kojoj Boris vraća prvobitni izgled daleko skuplja od one s kojom su „operirali“ stari postolari, rađena je i od daleko nekvalitetnijih materijala, zbog čega Boris ima posla i sa šivanjem i sa lijepljenjem. Uz nove tehnologije, tu je i dobra stara mašina singerica kojoj se pokoravaju svi materijali – od tekstila do kože.

Stiže jesen. Bit će popravaka, servisiranja ide “špica” obućarske sezone, a Boris je spreman. I za skupe i za jeftine, za obične i neobične, za one koje ste već mislili odbaciti, a bile su vam tako drage – zakoračite u jesen u svojoj omiljenoj obući jer, kako kaže Boris – ako je udobno, vrijedno je truda!

Uvjerite se sami – Obrt “Sebastian” Borisa Kožića, Ulica Njemačka 1, čeka vas radnim danom od 8 do 15 i 17 do 19 sati, ali i uz telefon 034/271- 780 i 098/911-8435.

TEKST: S. P.        FOTO. S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn