PROMO: PONUDA – 22bet

Datum objave: 28. 8. 2022. | Kategorija: Promo

Ponuda ponuđivača igara na sreću sve je veća s porastom popularnosti ove vrste zabave. Odabir prave sportske kladionice, bitan je za svakog ozbiljnog igrača pa sportske kladionice svojom ponudom na različite načine pokušavaju privući što veći broj igrača. 

22bet najveća je kladionica u Europi i jedna od najkvalitetnijih online stranica za klađenje, a igrači u Hrvatskoj sreću u svojoj omiljenoj igri mogu okušati na stranicama 22bet Hrvatska.22bet Hrvatska

Kako zaigrati na stranicama 22bet?

Kao i u svim modernim kladionicama koje idu u korak s vremenom otvaranje računa u kladionici 22 bet moguća je putem službene web stranice ili mobilne aplikacije. Registracija na 22bet link za Hrvatsku vrlo je jednostavna i moguće je odraditi nekoliko koraka.

Za početak otvorite web stranicu ili preuzmite 22bet app ako ste se odlučili za registraciju preko svojih mobilnih uređaja. Aplikacije je dostupna za iOS I Android mobilne uređaje.

Nakon kratkog popunjavanja osobnih podataka, potrebno je unesene podatke potvrditi putem e-mail adrese unesene u ranijem koraku.  Nakon potvrde vrijeme je za prvi ulog, nakon kojeg možete zaigrati svoju omiljenu igru koristeći 22bet bonus dobrodošlice koji 22bet nudi svim svojim novim, po prvi put registriranim igračima.

Na što se kladiti?

Svojom širokom ponudom i odličnim koeficijentima 22bet se ističe među konkurencijom. Na stranicama 22bet imate mogućnost kladiti se na više od 1 500 različitih tipova oklada počevši od onih standardnih poput odabira pobjednika, konačnog rezultata ili rezultata poluvremena do onih specifičnih kao što su vrijeme prvog gola ili prekida, zbroja golova i slično.

Osim popularnih sportova poput nogometa, košarke, rukometa koji su najčešći odabir igrača, 22 bet u svojoj ponudi ima i one neobičnije sportove kao što su Nascart, esportovi, ali i oklade na različite igre kao što su DOTA ili League of Legends. Sportovi nisu jedino što 22bet ima u svojoj ponudi, igračima se pruža mogućnost klađenja na demokratske izbore, rezultate referenduma, pobjednike Eurovizije i ostale popularne teme.

Osim široke kladioničarske ponude iskusni igrači, ali i oni koji se tek upuštaju u igranje u kladionicama bit će zadovoljni koeficijentima koji pružaju odličnu priliku za zaradu.

Zašto odabrati 22bet?

Kako bi ovaj 22bet review bio potpun donosimo sve razloge zbog kojih je 22bet pravi izbor među konkurencijom.

Za razliku od nekih kladionica koje na kojima je moguće listiće uplaćivati samo putem web stranice, 22bet ima odlično mobilnu aplikaciju.

Metode uplate i isplate jedna su od stavki koju će svaki ozbiljni igrač uzeti u obzir prilikom odabira kladionice. Bogat izbor metoda uplate pologa i isplate dobitaka jedna je odlika 22bet kladionice pa je tako za transakcije moguće koristiti različite kartice, e-wallete, Skrill, Sofort, kao i mnoge druge opcije poput plaćanja kriptovalutama.

Odličan bonus dobrodošlice nešto je što neće zanemariti nijedan novi igrač, 22bet nudi bonus od 100% u iznosu do 1 000 kuna prilikom prve uplate.

O širokoj ponudi sportova i opcija na klađenje koju 22bet nudi već smo govorili, a ono što sigurno valja spomenuti je 24/7 korisnička podrška koja je tu za rješavanje potencijalnih problema i odgovore ne pitanjima svim vjernim igračima kao i onima koji to tek planiraju postati.

Sadržaj ovog članka namijenjen je isključivo punoljetnim osobama, starijim od 18 godina.

IZVOR: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn