PROMO: POLJOPRIVREDNA TRGOVINA ORTUS – Osvježavajuće bogata ljetna ponuda

Datum objave: 02. 8. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Ako se profesionalno bavite poljoprivredom ili tek hobistički uređujete svoj vrt i okućnicu, svakako dođite u Poljoprivrednu trgovinu Ortus u Sokolovoj ulici 20  u Požegi. Tu će vas , uz širok asortiman proizvoda za uređenje okućnice, sadnju povrća, cvijeća, ukrasnog grmlja, dočekati i  ljubazno i stručno osoblje spremno ponuditi pravi savjet i prave proizvode. Ovih dana najtraženije su staklenke i boce te ostali asortiman za zimnicu, provjerite  što Ortus nudi!

Ni vrući ljetni dani kada mnogi odmaraju, nisu razdoblje odmora za prave voćare i povrtlare, ali ni za one koji žele da njihova okućnica i vrt i pod vrelim suncem djeluju svježe i uređeno. Od 2012 godine kada je otvorena do danas, Trgovina Ortus postala je prepoznatljiva po stalnom širenju kvalitetnog asortimana i pristupačnim cijenama u svako godišnje doba.

“U ljetnoj sezoni najtraženija je zaštita za vinograde, voćnjake i povrtnjake, različita gnojiva, posebice tekuća gnojiva za  cvijeće, zemlja za presađivanje te sjemenska roba, a ovih dana najtraženije su staklenke i boce za zimnicu s pripadajućim čepovima  i poklopcima, mrežaste vreće za krastavce ili krumpire te plastični pribor – razne posude, kace, kante zaljevače. U vinogradarskom programu tražena su vazelinska ulja, vinobrani pa i kartonske kutije. Tu je i  htz oprema, radna odjela, kombinezoni, cipele, kacige i rukavice za različite namjene. Ne nudimo jednu opciju, nudimo više klasa proizvoda s prihvatljivim cijenama,” kaže nam djelatnik, dipl. ing agronomije Hrvoje Mirković.

NN

Stručno znanje u svakom je trenutku spreman podijeliti s kupcima. “Ljudi imaju različite potrebe, bilo da je riječ o većim proizvođačima, poljoprivrednicima kojima je to egzistencija ili je riječ o hobistima, zaljubljenicima u uzgoj povrća i cvijeća na vlastitim malim površinama. Na nama je da te potrebe zadovoljimo nudeći upravo ono što je određenom kupcu doista i potrebno, a izbor je veliki i svatko odlazi zadovoljan. Stalni kupci nam se vraćaju, a svoje zadovoljstvo rado dijele i s drugima, preporučuju nas kao mjesto dobre i kvalitetne kupnje,”rekao je Hrvoje. Provjerite i vi ovu preporuku!

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn