PROMO: Poljoprivredna trgovina ORTUS – Dani otvorenih vrata uz 10 posto popusta

Datum objave: 29. 4. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Sezona je sadnje vrta i uređenja voćnjaka i vinograda. Brojne su pogodnosti na raspolaganju svima, od hobista do profesionalaca, uz najširi asortiman svih sjemenskih kartica, sadnica, gnojiva, zemlje i ostalih proizvoda u poljoprivrednoj trgovini “Ortus” u Sokolovoj 20.  Od 29. travnja do 9. svibnja u Ortusu su Dani otvorenih vrata kada na sav asortiman nude 10 posto popusta.

Širok asortiman svih proizvoda potreban za uređenje vrta proizvođača Plantella i ostalih kvalitetnih brendova udovoljiti će svim potrebama hobista ali i profesionalaca. Niste li sigurni kako i na koji razmak posijati određenu kulturu jednostavno se odlučite za “sjeme na traci”, a ukoliko želite da vaše omiljeno povrće presadite u povrtnjak bez stresa i za vas i biljku, odlučite se za biorazgradive čašice. Sve to, čeka vas u Ortusu, kaže vlasnik , Oliver Ćališ. “Sjemenski asortiman koji mi imamo najširi je u Požegi. Tu je pet ili šest proizvođača i  jako veliki broj sorti povrća. Imamo više sorti proizvoda od mađarskih , talijanskih i domaćih dobavljača. Pribavili smo sjemenske kartice za povrće, gnojiva zemlja za sadnju, a u ponudi su  i sadnice  voćaka i loze i egzotičnih  sorti kao što je limun, mandarina, naranča, limun, kivi, smokva, maslina”.

 

Za uspješnu sadnju potrebna je i prava humusna bogata i plodna  podloga  koju možete nabaviti u Ortusu po prigodnim cijenama. Posebice u Danima otvorenih vrata.

TEKST: S. Pok    FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn