PROMO: Poliklinika Novoselec – Vaše zdravlje naša je inspiracija!

Datum objave: 10. 5. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

OSIJEK – Poliklinika za psihijatriju, fizikalnu medicinu, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “Novoselec”jedina  je takva na području Slavonije. Za veću kvalitetu života cijele obitelji uz mogućnost prevencije, kvalitetnog rada na sebi, unapređenju  fizičkog i psihičkog zdravlja, suradnju i edukaciju, sada i ovdje. Poliklinika Novoselec je otvorila svoja vrata u Osijeku, na adresi Ive Tijardovića 4.

Smanjene mogućnosti za fizikalnu terapiju u Osijeku, osobito liste čekanja i do 6 mjeseci, te nužnost putovanja van Osijeka da bi se dobila pravovremena i kvalitetna usluga, su nas motivirale da nešto promijenimo.  Kada su u pitanju tegobe mišićno- koštanog sustava nužno je brzo djelovati da bi se osoba što prije oporavila i nastavila sa svakodnevnim aktivnostima. Ponekad je važno da pacijent, ili obitelj, dobije i psihološko savjetovanje da bi što lakše prebrodila određena zdravstvena stanja, a to je također moguće kod nas.

Kod nas tretman fizikalne terapije uključuje primjenu najnovije tehnologije uz manualnu terapiju, terapijske vježbe, primjenu fizikalnih agensa, elektroterapijske i mehaničke procedure, funkcionalni trening, opskrbu pomoćnim sredstvima i pomagalima, savjetima. Poliklinika pruža dijagnostiku i individualizirani tretman u slučaju ozljeda, akutnih bolnih stanja, postoperativnih i preoperativnih zahvata, neravnoteže tekućina u organizmu, neuropatije, reumatskih tegoba, razvojnih poteškoća, funkcionalnih ograničenja i nesposobnosti (nemogućnost dužeg stajanja ili sjedenja, nemogućnosti vezane za konkretni posao, za neku svakodnevnu aktivnost…)

nn

Kada je u pitanju psihijatrija, osobito psihološka djelatnost koja djeluje u toj oblasti, nudimo kvalitetan individualni rad s djecom i mladima, ali i odraslima, te kreiramo grupne tretmane za psihološke probleme. Mentalno zdravlje djece u Poliklinici je na prvom mjestu.  Primijetili smo u svom radu da se povećava broj djece sa znakovima depresije i anksioznosti, poremećaja u ponašanju, problema u emocionalnom i socijalnom razvoju. Mnogi roditelji aktivno traže pomoć, te nakon dijagnoze, nažalost izostaje kvalitetan tretman i sama podrška roditeljima. Također, sve više odraslih nema kapaciteta nositi se sa svakodnevnim životnim izazovima te traže pomoć u poboljšanju psihičkog stanja i usvajanju novih strategija za adekvatnije prilagođavanje okolnostima koje dolaze.

Našim djelovanjem sada u Osijeku možete dobiti psihološko savjetovanje, kognitivno – bihevioralni tretman, dijagnostiku djece i mladih bez liste čekanja, uz kvalitetnu psihoedukaciju. Imate mogućnost preventivnog i pravovremenog djelovanja, kao i informiranja o određenim problemima. Uspješno radimo na bračnim problemima, razvojnim i odgojnim problemima djece predškolske i školske dobi, problemima vezanim za emocionalna stanja kao što su depresija, anksioznost, panika, trauma, svakodnevni stres, i problemima povezanim s organiziranjem i planiranjem aktivnosti važnih za postizanje ciljeva.
Nudimo liječenje van bolničkog sustava, uz pozitivno okruženje, potpunu diskreciju, pristupačnost informacijama i savjetima. Naš stručni tim savjetuje, educira i prilagođava tretman i tempo rada svakom pacijentu. Posvećujemo se problemima svih dobnih skupina, podržavamo i educiramo pacijenta i obitelj u svrhu što bržeg oporavka i veće kvalitete života. Razmjenjujemo znanja i iskustva, težimo izvrsnosti u radu i predani smo izazovnim ciljevima i svakodnevnom razvoju kompetencija.
Zbog toga Poliklinika Novoselec – jer Vaše zdravlje naša je inspiracija.

Više o nama i našem radu možete pročitati na stranicama:www.poliklinika-novoselec.hr/ ili www.facebook.com/poliklinika.novoselec/
NARUČITI SE MOŽETE, BEZ LISTE ČEKANJA,  PUTEM
e-mail: info@poliklinika-novoselec.hr  i telefona: 031/ 657 888
Pripremili smo i nagradu igru – lajkaj stranicu facebook.com/poliklinika.novoselec/
i tagiraj osobu s kojom bi na anti-stress masažu!

TEKST: Slavonski. hr      FOTO: Slavonski. hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn