PROMO: Po obrok zdravlja i energije navratite kod Müllera, jer domaće je – domaće

Datum objave: 30. 7. 2018. | Kategorija: 034, Promo

dav

POŽEGA – Plodovi zemlje uzgojeni na slavonskoj crnici, onako kako se to ovdje radilo oduvijek, obrok su zdravlja i energije i potecijalni gastro adut kontinentalnog turizma. Jer, iznimno je važno što jedemo i što kupujemo, a domaće je domaće. Svježe, mirisno, s okusom prirode. Poput voća i povrća uzgojenog na obiteljskom gospodarstvu Müller.

Živjeti u skladu s prirodom, poštujući i blagujući njene darove kroz sva godišnja doba, onda kada su organizmu i najpotrebniji, recept je za dug život, zdravlje i vitalnost. Čini se kako toga postajemo sve svjesniji, baš kao i važnosti pravilne ishrane, pa sve pažljivije biramo što jedemo, ali i što kupujemo. Jer, domaće je domaće. Životni je to i poslovni moto već više od desetljeća i pol, i obitelji Müller, dobro poznatih proizvođača povrća i voća koji plodove prirode i vlastitog rada, svakodnevno nude Požežanima na tržnici i u prodavaonici na adresi Svetog Roka 14.

NN2

Mrkva, peršin, luk, krastavci, paradajz, paprike, patlidžani, blitva, špinat, krumpir, pa mirisne jagode, šljive, breskve, marelice. Sve domaće i prirodno, uzgojeno s puno znanja, iskustva i ljubavi, ubrano, takoreći na kućnom pragu i odmah, dan kasnije, vrhunske kvalitete i cijenom prihvatljivo svima, dostupno na polici „pijačnom“ štandu. Jer, riječ je o obiteljskom poslu, a tu se, kažu Müllerovi, pazi na svaki detalj, poštujući kupca i prirodu.

nn1

Provjerite već sutra i pronađite ih na tržnici. Čim osjetite boje, okuse i mirise domaćeg vrta, na pravom ste mjestu. I u pravo vrijeme,  jer ljetne su vrućine najbolji trenutak i za nove, zdravije životne navike. Poput fine sezonske salate i slasnog osvježavajućeg voća. Ili zimnice, o kojoj prave domaćice već počinju razmišljati. Sve što poželite, uzgojeno i ubrano na vlastitom imanju, nabavite kod Müllera. Jer, domaće je- domaće!

TEKST: S. T.     FOTO: D. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn