PROMO: PLUS HOSTING – Zašto odabrati .eu domenu?

Datum objave: 11. 12. 2020. | Kategorija: Promo

.eu domena je plasirana 2005. godine i od tada svake godine stječe sve veće povjerenje i prisutnost na Internetu, a tome u prilog ide i činjenica da nijedan tld bolje od .eu ne predstavlja Europsku Uniju.

Kada se pronađete u situaciji odabira naziva web stranice za svoje poslovanje ili za osobne potrebe, želite da naziv bude kratak i lako pamtljiv. Ako svoju stranicu želite plasirati na internacionalno tržište, vrlo vjerojatno ćete prvo razmotriti .com domenu, ali u svijetu gdje je već više od 196 milijuna .com domena zauzeto, teško je odabrati slobodnu pa bi svakako trebali razmotriti i druge opcije kao što je .eu domena.

.eu domena je plasirana 2005. godine i od tada svake godine stječe sve veće povjerenje i prisutnost na Internetu, a tome u prilog ide i činjenica da nijedan tld bolje od .eu ne predstavlja Europsku Uniju. Na kraju drugog kvartala 2020. godine, ukupno je bilo registrirano 3.606.143 .eu domena.

U Plus Hostingu, .eu domena je treći po brojnosti tld, s udjelom od 12,45%, odmah nakon .com i .hr domene.
Navedena domena je najviše prepoznata u Europi, čije se tržište sastoji od 445 milijuna ljudi i 27 država članica, a od ostalih prednosti nabrojali bi:
– podizanje svjesnosti o brandu, ne samo u državi iz koje dolazite nego unutar cijele Europske Unije
– veća fleksibilnost prilikom odabira naziva domene, jer nisu u tolikoj mjeri zauzete kao npr .com domene
– veće povjerenje unutar Europe
– Eurid i Plus Hosting brinu o zaštiti brendova i individualnih prava
– pametna alternativa .com domeni

.eu domenom upravlja nezavisni registar Eurid, a upravo smo i mi jedan od njihovih akreditiranih registrara, od 2012. godine i tada smo bili prvi akreditirani registar za .eu domene u Hrvatskoj.

Tko može registrirati .eu domenu?
.eu domenu mogu registrirati sve pravne i fizičke osobe iz Europske Unije ili fizičke osobe s adresom u nekoj od zemalja članica EU. Postupak registracije traje nekoliko minuta nakon čega možete početi graditi svoj eu identitet i plasirati svoje usluge, proizvode ili osobni brend prema Europi.

Provjerite našu ponudu domena na: https://www.plus.hr/domene/
Kontaktirajte nas putem maila info@plus.hr kako bismo vam mogli poslati ponudu ili dati više detalja po potrebi.

IZVOR: Plus Hosting

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn