PROMO: PLUS HOSTING – Što je reseller hosting?

Datum objave: 01. 7. 2022. | Kategorija: Promo

Reseller hosting je mogućnost pružanja hostinga vlastitim klijentima kao da ste sami web hosting tvrtka. To je odlično rješenje za poduzetnike koji žele pokrenuti vlastitu tvrtku za web hosting ili za web developere i web dizajnere koji žele dodati dodatne usluge na svom brendu.

Reseller hosting je opcija zakupa prostora na serveru kod davatelja usluga hostinga ,zakupljeni prostor i resurse zatim iznajmljujete trećim stranama (vašim klijentima). Jednostavno rečeno, reseller hosting je mogućnost pružanja hostinga vlastitim klijentima kao da ste sami web hosting tvrtka. To je odlično rješenje za poduzetnike koji žele pokrenuti vlastitu tvrtku za web hosting ili za web developere i web dizajnere koji žele dodati dodatne usluge na svom brendu.

Koje su prednosti reseller hostinga?

Zakup reseller hostinga nudi velike mogućnosti i prednosti za Vaš novi ili postojeći brend. Kao reseller možete iskoristiti mogućnost takozvanog White Label-inga. To znači da hosting koji zakupite preko pružatelja hosting usluga možete prodati pod vlastitim brendom i etiketom. Tako će vaš klijent surađivati isključivo s vama i vama uplaćivati hosting usluge.

Dizajnirajte vlastite hosting planove i pakete koji su prilagođeni vašem poslovanju i klijentima, poput veličine paketa te broj domena i addon domena na paketu.

Napravite neovisne cPanel kontrolne ploče za svakog svog klijenta te uštedite novac s niskim početnim troškovima uz mogućnost kasnije nadogradnje. Uz to ćete i dalje kao korisnik imati podršku od strane davatelja hosting usluga.

Kako mogu postati reseller i zaraditi na tome?

Reseller hosting jednostavno je zakupiti, dovoljno je posjetiti web stranicu hosting poslužitelja te odabrati paket koji vam najviše odgovara.
Planovi resellera osmišljeni su za zaradu i često su najjeftiniji i najlakši način za pokretanje poslovanja s hostingom. Zakupom reseller paketa otvaraju Vam se napredne mogućnosti upravljanja hostingom. Koristite jednu upravljačku ploču poput WHM-a koja Vam omogućuje postavljanje i upravljanje backend-om web stranica, e-pošte i upravljanje domenama za Vaše poslovanje, kao i za vaše klijente. Mnogi Vaši kupci možda nemaju stručnost ili pozadinu u ovom području te će u potpunosti ovisiti o vama za postavljanje i promjene u svojoj usluzi… što vama kao reselleru omogućuje da naplatite malo više za ovu praktičnu vrstu usluge. S obzirom na to, budući da pružatelj web hostinga upravlja serverima, Vaš fokus je na profitu i upravljanju hostinga vaših klijenata. Ovo je jednostavan način da odmah počnete zarađivati od svog reseller hostinga.
Ipak, kao i kod svakog poslovnog pothvata, morate izraditi svoj poslovni plan, poznavati svoju ciljanu publiku i implementirati marketinšku strategiju kako biste dosegli svoje potencijalne kupce.

Moram li biti stručnjak za hosting da bih uspio u tome?

Kratak odgovor je ne. Vaš će se pružatelj usluga nositi sa svim pozadinskim poslovima, tako da se možete usredotočiti na izgradnju svog poslovanja. Server, povezivost, mrežna infrastruktura, postavljanje i održavanje hardvera, sigurnost i ažuriranja za vaše servere rješava vaš pružatelj web hostinga.

Ako moj posao raste, mogu li u bilo kojem trenutku nadograditi svoj reseller hosting?

Apsolutno…u svakom trenutku možete nadograditi svoj reseller hosting dodavanjem dodatnog prostora, broja cPanela ili bandwidth-a koji su se proširili prema zahtjevima Vašeg poslovanja. Uz  Plus Hostingimate sve od navedenog te siguran povrat novca u 45 dana od zakupa paketa.
Ukratko, ako ste web dizajner ili programer, možete uključiti uslugu web hostinga zajedno sa ostalim uslugama koje prodajete. To će vam ponuditi priliku za dodatni prihod
Pogledajte našu ponudu naših hosting paketa, VPS i dediciranih servera na www.plus.hr i javite nam se kako bi i vaše web stranice bile smještene na najboljoj infrastrukturi u Hrvatskoj. Imate li pitanja? Slobodno kontaktirajte naše agente na info@plus.hr.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn