PROMO: PLUS HOSTING – Namjenski hosting za male tvrtke

Datum objave: 01. 4. 2022. | Kategorija: Promo

Suština je u tome što s namjenskim hostingom upravljanje većim prometom na web stranici postaje jednostavno, jer je poslužitelj u potpunosti posvećen samo jednoj web stranici.

Hostanje web stranice na jednom dediciranom poslužitelju moguće je uz pomoć namjenskog hostinga. Davatelj usluge održava sav hardver koji se koristi na poslužitelju i iznajmljuje taj hardware kupcu. Ponuđeni paketi mogu uključivati ​​i određeni softver, a kupac može instalirati aplikacije prema poslovnim potrebama. To znači da u određenim slučajevima možete čak i instalirati svoja vlastita sigurnosna rješenja i vatrozide. Suština je u tome što s namjenskim hostingom upravljanje većim prometom na web stranici postaje jednostavno, jer je poslužitelj u potpunosti posvećen samo jednoj web stranici.

Pogledajmo niz razloga zbog kojih namjenski hosting može biti isplativ i profitabilan za male tvrtke:

–  Namjenski hosting pruža autonomiju koju je teško dobiti od bilo koje druge usluge hostinga

– Ponuđeni paketi su uglavnom vrlo fleksibilni jer se može koristiti poslužitelj po mjeri točno prema poslovnim potrebama. Dolazi s raspodijeljenom propusnošću, gotovo neograničenom memorijom i puno prostora na tvrdom disku

– Ova vrsta hostinga omogućuje razvoj i korištenje složenijih aplikacija, uključujući vrhunska rješenja e-pošte i streaming medija.

– Namjenski poslužitelji omogućuju neograničenu kontrolu jer se resursi ne dijele s drugim stranicama. Ne zaboravite da klijent dobiva povećanu kontrolu nad poslužiteljem. Root pristup također se može iskoristiti za razliku od drugih vrsta usluga hostinga.

– Pored osnovne ponude u paketu namjenski hosting često dopušta korisniku da prilagodi paket s dodatnim skriptama i software-ima, alatima za praćenje neželjene pošte, kontrolnim pločama po mjeri i dodatnim rješenjima za e-trgovinu.

– Uz manju dodatnu naknadu namjenski poslužitelj može postati upravljani server što je velika pomoć kod aspekta tehničkog znanja koji je potreban za upravljanjem namjenskim hostingom.

Namjenski hosting oslobađa male tvrtke od toga da moraju brinuti o zastojima, problemima s propusnošću i drugim povezanim problemima. Web stranica funkcionira robusno, jer namjenska rješenja mogu pokretati stranicu godinama.

Pogledajte našu ponudu naših hosting paketa, VPS i dediciranih servera na www.plus.hr i javite nam se kako bi i vaše web stranice bile smještene na najboljoj infrastrukturi u Hrvatskoj. Imate li pitanja? Slobodno kontaktirajte naše agente na info@plus.hr.

IZVOR:Promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn