PROMO: PLUS HOSTING – Kako odabrati poslovnu email adresu

Datum objave: 02. 10. 2020. | Kategorija: Promo

Danas je potrebno imati personaliziranu, profesionalnu e-mail adresu koje će vašim korisnicima i suradnicima dati do znanja da je vaša firma legitimna, uspješna i profesionalna.

Važno je da cjelokupna e-mail korespondencija izgleda profesionalno, a jedna od glavnih karakteristika profesionalne komunikacije je i slanje mailova sa domene vaše firme.
Postoje 3 jednostavna pravila kojih se trebate držati želite li da i vaša e-mail korespondencija izgleda profesionalno:
1. uvijek koristite svoju domenu.
2. izbjegavajte nadimke i brojeve: Koristite standardna imena, poput vašeg imena i prezimena, ili standardnih e-mail adresa poput info ili kontakt
3. jedinstvene domene su jeftinije nego ikad, a za kreiranje nove mail adrese na istoj potrebno je samo 15 minuta.

Kako bi trebala izgledati profesionalna e-mail adresa?

Iako je praktično imati Gmail ili Yahoo e-mail adrese, kad želite sagraditi ozbiljnu sliku vaše firme i vas kao zaposlenika ili vlasnika, @gmail.com adresa jednostavno nije dovoljno dobra.
Što bi trebalo ići prije znaka @?
Ono što se nalazi prije @ znaka predstavlja vas kao firmu ili kao osobu. Preporučujemo korištenje vašeg imena, prezimena ili kombinaciju istih. Isto tako možete koristiti i neki od općenitih pojmova poput “info” , “podrška”, ”marketing”, I sl.

Dakle, imeprezime@vašadomena.com/hr/eu ili info@ vašadomena.com/hr/eu bi bile najbolja opcija za profesionalnu komunikaciju.

Prednosti

Smanjit ćete rizik označavanja vaših e-mail poruka kao spam!
Upravo zato što svi mogu brzo i jednostavno kreirati besplatne e-mail adrese, takve su mail adrese učestalo korištene od strane spamera. Iz tog razloga se na besplatne mail adrese gleda s nepovjerenjem kad je u pitanju profesionalna komunikacija. Profesionalna mail adresa smanjuje rizik od odbijanja vaših poslovnih emailova ili slanja vašeg maila direktno u spam folder.

Pogledajte našu ponudu hosting paketa na www.plus.hr/  i  javite nam se kako bi i vaše web stranice bile smještene na najboljoj infrastrukturi u Hrvatskoj. Imate li pitanja? Slobodno kontaktirajte naše agente na info@plus.hr.

IZVOR: Plus Hosting

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn