PROMO: PLUS HOSTING – DHH obitelj visoke tehnologije

Datum objave: 24. 9. 2020. | Kategorija: Promo

DHH nudi hosting s visokim performansama za poduzetnike, tvrtke i IT profesionalce. Provjerite najbolju ponudu u Hrvatskoj.

DHH grupa je velika obitelj koja se sastoji od više nezavisnih poslovnih subjekata koje povezuje neka zajednička tematika. Tema koja povezuje sve elemente grupe je stalni napredak u web tehnologijama i pružanje najboljih online usluga. To je područje gdje se svi naši djelatnici mogu razvijati, dijeliti ideje, napredovati i kreirati nove, još neviđene mogućnosti. Svaka članica grupe ostaje zasebni entitet koji i dalje radi na onome u čemu je najbolja, no biti član ovakve velike obitelji omogućuje sinergiju resursa i znanja što brže dovodi do ostvarivanja napretka na polju koje je svim članovima zajedničko.

Spajanjem različitih manjih tvrtki unutar DHH omogućuju se da DHH daje financijsku i logističku podršku, dok istovremeno svaka članica zadržava svoj poznati brand i nastavlja se razvijati kao i prije ulaska u grupu. Rast DHH može zahvaliti spajanjima i akvizicijama, ali razvoj i uspješnost svakako ostaje na stručnim entuzijastima koji su ključni dio grupe.

Strast prema naprednim tehnologijama i vizionarski pristup budućem razvoju koji su spojili timove entuzijasta prilikom stvaranja pojedinačnih članica grupe, poput Plus hostinga, i dalje ostaje prisutna unutar cijele DHH grupe. Iako se grupa fokusira na razvoj i ponudu visoke tehnologije svojim klijentima, grupu ipak čine ljudi. Ti ljudi, stručnjaci, spremni su pružiti podršku korisnicima kada god je ona potrebna.

Dominion Hosting Holding je tehnološka grupacija koja svojim digitalnim i cloud uslugama pokriva takozvano Jadransko područje (Italiju, Švicarsku, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju). Trenutno ima više od 100000 korisnika , koji su uglavnom B2B i profesionalci u IT području, a koji koriste razne usluge poput cloudcomputinga, cloud servera, cloudhostinga, kolokacije i raznih IoT rješenja.

Usluge su u ponudi kao SaaS (Solution-as-a-Service), IaaS (Infrastructre-as-a-service) i PaaS (Platform-as-a-Service) pa mogu pokriti razne zahtjeve široke i raznolike baze klijenata. Sigurnost i suvremenost datacentara te mrežnih infrastrukturnih sustava je na samom vrhu svjetskih standarda što osigurava dostupnost i sigurnost podataka i opreme.

Svojim djelovanjem pokrivaju se svi dijelovi tržišta. Od jednostavnih i jeftinih hosting rješenja, preko mid-market djela pa sve do premium i managed hostinga za high-end tržište. Najbolji dokaz kvalitete pružene usluge je vjernost velikih klijenata koji godinama koriste hosting i druge usluge nekih članica grupacije.

Kroz svoju lepezu usluga u ponudi ima sve od registracije domene, preko web hostinga i e-commerce usluga do mrežne infrastrukture te brzih servera smještenih u sigurnim datacentrima. To znači da se pružena usluga može prilagoditi svakom pojedinačnom korisniku ovisno o njegovim potrebama. Neovisno o tome radi li se o jednostavnoj web stranici s online trgovinom za desetak artikala ili velikom shopping portalu s milijunima posjeta, sve je moguće prilagoditi zahtjevima klijenata.

Uz pružene usluge dolaze i brojni alati za povećanje produktivnosti i osiguranje podataka poput Control Panela, SSL certifikata, Cloud Zaštite podataka, Cloud Backup-a i Cloud Streaming platforme, a sve prema potrebama klijenata.
DHH grupacija uslugama i pristupom tržištu može pokriti sve potrebe koje klijent može imati na internetu.

IZVOR: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn