PROMO: PIZZA BAR PULS – Novi gastro kutak koji miriši na još

Datum objave: 18. 2. 2020. | Kategorija: Promo

JAKŠIĆ – Jeli je sami, na brzinu, onako s nogu, ili raskošno nadjevenu, u dobrom društvu, pizza je uvijek odličan izbor. Za doručak, ručak ili večeru. Uvjerite se u to u Pizza baru PULS, novom gastro kutku u Jakšiću, u Kolodvorskoj 1 a, mjestu koje miriši na još.

Iako gastro znalci još uvijek nisu sigurni gdje je točno nastala, pizza kakvu danas poznajemo, bez sumnje je jedno od najpopularnijih jela na svijetu. Minimalistički jednostavna, s tek nekoliko sastojaka ili raskošno nadjevena, pizza je u svakom trenutku odličan izbor- za ugodno druženje, rođendansku proslavu, brzi ručak ili svečanu večeru.

Uvjerite se u to u Pizza baru PULS, novom gastro kutku koji vas s dobrodošlicom čeka u Jakšiću u Kolodvorskoj 1a. Navratite li, uz ljubazno i profesionalno osoblje, dočekat će vas i bogat pizza meni temeljen na savršenoj kombinaciji tijesta, mesa, povrća i sira, usavršavan dugogodišnjom ugostiteljskom tradicijom. Ukoliko kojim slučajem pizza nije vaš prvi izbor, tu su i jela s roštilja pripremljena s puno ljubavi i kulinarske kreativnosti. Kako je riječ i o baru, Puls je idealno mjesto i za prvu jutarnju kavu, poslovni sastanak ili brzo piće s nogu.

Osluškujući potrebe svojih gostiju, PizzaBar Puls nudi i uslugu dostave, svaki dan od 15 do 22.30., pozivom na broj 034/257-007, uz minimalnu narudžbu, ovisno o mjestu iz kog zovete. Dovoljni su to razlozi da ih već danas potražite u Kolodvorskoj 1a u Jakšiću i prepustite se užitku. PizzaBar PULS mjesto je koje miriši na još. Gladni? Dobro došli i dobar tek!

TEKST: S. T.        FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn