PROMO: PET SHOP GIZMO – Sve što je potrebno za uživanje u suživotu s ljubimcem

Datum objave: 18. 7. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Misli globalno, kupuj lokalno – moto je najdugovječnijeg požeškog pet shopa Gizmo svakodnevno uključenog u suživot zajednice, ne samo kao trgovina već kao prijatelji i susjedi.U Pet shop-u Gizmo, Sv.Roka 11, Požega, možete pronaći sve što vam je potrebno kako biste svoj suživot s ljubimcem pretvorili u uživanje.

Neki ljudi protok vremena bilježe i prate po važnim događajima, neki po vlastitim postignućima ili neuspjesima, a mnogi svoja sjećanja vežu uz psa, mačku ili nekog drugog ljubimca. Za sve one koji slobodne trenutke dijele sa svojim ljubimcem, Pet shop Gizmo vjeran je suradnik već više od 20 godina.

nn

U prodavaonici Gizmo, smještenoj u dupkom ispunjenih 70 četvornih metara prostora, možete pronaći mnoge proizvode svjetski poznatih brendova, pažljivo birane da zadovolje potrebe vašeg ljubimca. Ponudu redovito proširujemo i obogaćujemo prateći trendove na hrvatskom, ali i svjetskom tržištu proizvoda za kućne ljubimce- poručuju iz Gizma. Pet shop Gizmo nije samo mjesto kupovine, već i prostor u kojem su vaši ljubimci uvijek dobro došli. Da je doista tako potvrđuje velik broj naših kupaca koji su od prvog dana dio naše priče i gotovo svakodnevno navraćaju, ponekad možda samo i po savjet.

Kad poželite nabaviti kućnog ljubimca ili riješiti neku nedoumicu vezanu za svog ljubimca, posavjetovati se o prehrani, njezi ili opremi, dođite u Gizmo ili posjetite  Facebook stranicu Pet shop Gizmo

Pet shop Gizmo tu je za vas !

Misli globalno-kupuj lokalno!

TEKST: B. M.     FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn