PROMO: PANSION AS – Vaš as u rukavu za trenutke užitka na poznatoj staroj adresi s novom terasom za ljetna druženja

Datum objave: 17. 8. 2020. | Kategorija: Promo

REŠETARI – Čuvati dobar glas stečen iskustvom, tradicijom i usmenom predajom, te povremeno, jer gost zaslužuje da ga se razmazi i iznenadi, dodati ponešto novo, provjereni je recept za uspjeh. Znaju to u Pansionu AS u Rešetarima, nezaobilaznoj adresi svih pravih hedonista, mjestu na kojem će vas, ovih vrućih ljetnih dana, ugostiti na novoj terasi i poslužiti s nizom kreativnih, novoosmišljenih ukusnih zalogaja. Jer, detalji čine razliku!

Dobro poznata stara adresa i nova terasa kao stvorena za ugodna, romantična druženja u dvoje, razlog su zašto bi ovih dana trebali navratiti u Pansion AS u Rešetarima. Jer, uz dobar glas stečen iskustvom, tradicijom i usmenom predajom, gosta povremeno treba razmaziti i iznenaditi, a upravo to je ono što će vas, uz vrhunski profesionalnu uslugu i provjereno dobru kuhinju, dočekati u ulici Bana Josipa Jelačića 65 a, na staroj krajiškoj cesti koja povezuje Novu Gradiški i Slavonski Brod.

Elegantni, obiteljsko topli hotelski prostor sa stilom, jedinstveni spoj prenoćišta, restorana i mini wellness oaze, svom je ukusno uređenom prostoru, ovih dana dodao novu terasu, jer, na vrućih ljetnih 30-ak, nema ništa ugodnije od ukusne večere na otvorenom.

Uz odavno isprobane internacionalne specijalitete, sjajno pripremljena slavonska autohtona jela, tu je, odnedavno i čitav niz novoosmišljenih, kreativnih zalogaja, kao stvorenih za goste profinjenog nepca, poput, recimo, bifteka u umaku od zelenog papra, porto vina s pistacijem i feta sirom, čipsa od slanine, rimskih njoka ili uvijek ukusnih brusketa, jer detalji čine razliku.

Uz iznimnu gastronomsku ponudu i veliki izbor kvalitetnih vina, nakon obroka serviranog na novoj terasi, u Pansionu AS će vas, jer otišli su i korak dalje, dodatno razmaziti i užicima wellnessa. Birajte između saune i masaže, pedikure, manikure, pilinga cijelog tijela ili čitavog niza beauty tretmana kako bi odmor duše i tijela bio potpun.

Doživljaj Pansiona AS zaokružite noćenjem u jednoj od 25 soba opremljenih u skladu s najvišim hotelskim standardima- televizorom, wi-fi-jem, kupaonicom i klimom, jer čemu ići na more kada su gušti u susjedstvu?

Važne informacije iz životopisa Pansiona AS svakako spremite i u osobni adresar, jer dobro će vam doći i pri organizaciji obiteljskih svečanosti, a ne zaboravite ni catering svaki put kada vlastitim kulinarskim umijećem poželite impresionirati svoje goste. Jer, za planirane i spontane trenutke užitka, uvijek je dobro imati as u rukavu. Dobro došli u Pansion AS!

TEKST: S. T.       FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn