PROMO: PANSION AS – Vaš „AS“ iz rukava kada tražite idealan odmor i ljepotu

Datum objave: 24. 6. 2019. | Kategorija: Promo

REŠETARI – Iako je potreba za lijepim izgledom kod žena gotovo svakodnevna, s prvim danima ljeta svaka od nas poželi biti u svom najboljem izdanju. Opuštena, njegovana i preplanula. S potpisom Kozmetičko-pedikerskog salona Pansiona AS u Rešetarima. Idealna je to adresa za ugodan vikend udvoje, jer, osim što će se pobrinuti za vaš dobar izgled, tamo će vas kraljevski nahraniti i slavonski ugostiti, pa ćete se poželjeti i vratiti.

Tražite li mjesto za kratki bijeg od svakodnevice, jer i posao i temperature sve više umaraju, a godišnji je još daleko, idealna destinacija je Pansion AS u Rešetarima. Mjesto je to sa stilom i tradicijom, jedinstvena kombinacija mini-wellnessa, toplog, obiteljskog pansiona i vrhunskog restorana, adresa koju dobro poznaju i domaći i strani gosti.

Navratite li k njima, na „staru krajišku cestu“ koja povezuje Slavonski Brod i Novu Gradišku, dočekat će vas s 25 soba uređenih prema najvišim hotelskim standardima, opremljenih svim pogodnostima-televizorom, wi-fi internetom, kupaonicom, klimom i grijanjem.

Kako potpunog odmora duše i tijela nema bez fine hrane, tu je i restoran u kojem će vas kraljevski nahraniti, s ponudom internacionalne i tradicijske kuhinje, bogatom vinskom kartom i sjajnim desertima.

Znajući što suvremeni gost od odmora traži i treba, Pansion AS iznenadit će vas još jednim asom iz rukava-kozmetičko-pedikerskim salonom u kojem će razmaziti i one najgrublje. Kutak je to u kojem stručne ruke vrhunske maserke nude masažu-cijelog tijela, leđa i anticelulitnu, royal tretman lica uz čišćenje, dubinsku hidrataciju, peeling i frekvenciju, depilaciju cijelih nogu s preponama, potkoljenica, bikini zone, kao i onih neželjenih dlačica na licu. Tu je i najsuvremeniji ležeći solarij s UV-a i UV-b zrakama koji će se pobrinuti za vaš privlačan preplanuli ten i sauna, jer istinskog odmora i ljepote nema bez opuštanja u prostoriji punoj vruće pare. Pitajte Fince!

Ljeto je vrijeme, znaju to žene, kada svaki dio tijela mora izgledati najbolje moguće, stoga, ovdje će se pobrinuti i za vaša stopala i priuštiti im najbolju medicinsku pedikuru. Uz kozmetičko-pedikerski salon i vrhunski restoran, Pansion AS nudi i mogućnost uživanja i u prirodi, jer, smješten u blizini rijeka, potoka i šuma, idealan je i za lovce, ribolovce i sve one koji prepoznaju i čari seoskog turizma.Uvjerite se sami, čim prije. Dočekat će vas slavonski gostoljubivo, u Rešetarima, u ulici Bana Josipa Jelačića 65 A. Posjetite i  stranicu Pansion AS te  Facebook Pansion AS

TEKST: S. T.      FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn