PROMO: PANSION AS – Vaš as iz rukava i u “novom normalnom”

Datum objave: 06. 12. 2020. | Kategorija: Promo

REŠETARI – Iako se, s novim normalnim u našim životima puno toga promijenilo, ukusna hrana i dalje bi trebala biti visoko na listi naših prioriteta. Posebno sada, u blagdansko vrijeme, jer ništa tako dobro ne može zamijeniti druženja i izlaske kao trpeza puna finih delicija. Sve što poželite, na kućna vrata dostavit će vam Pansion AS, mjesto s potvrđeno dobrim restoranom.

Iako smo se, s novim normalnim puno toga morali odreći, fina hrana i dalje bi trebala biti visoko na listi naših prioriteta. Posebno sada, u blagdansko vrijeme, kada ništa tako dobro ne može zamijeniti druženja i izlaske kao trpeza puna ukusnih delicija. I mada je trenutak idealan za usavršavanje novih vještina, neke je stvari bolje prepustiti profesionalcima. Poput majstora kuhinje iz Pansiona AS, mjesta s potvrđeno dobrim restoranom čije delicije od sada možete dočekati na kućnim vratima. Dovoljno je samo “okrenuti” 0918918729 i uživati u slasnom ručku, boci dobrog vina ili romantičnoj večeri za dvoje, jer najbolja hrana i dalje je dostupna.

Samo za vaš gušt, provjereno dokazana ekipa Pansiona AS pripremit će vam poznate talijanske specijalitete, njoke u umaku od vrganja i piletine, fiš paprikaš i čobanac, ukusni gulaš ali i nešto malo egzotičnije, poput tjestenine s gljivama i brusnicama ili sve popularnije meksičke delicije-tortilje. Za one, gastronomski manje hrabre, tu su provjereni ćevapi, ražnjići, pljeskavice, kao i uvijek fini odresci, spremni kad vi to poželite. I dok ćete odlazak u restoran još malo pričekati, jer tako zahtijevaju epidemiolozi, nekih se drugih užitaka ne morate odreći čak ni sada.

Poput vikenda u suvremeno opremljenim komfornim sobama ili posjeta kozmetičkom salonu i sauni, mjestima kao stvorenima za duge zimske večeri. Jer, u Pansionu AS znaju kako pravog odmora nema bez tetošenja i duše i tijela. Uvjerite se u to prvom prilikom i navratite na pravu adresu-u ulicu Bana Josipa Jelačića 65 a u Rešetarima. Jer,Pansion AS vaš je as iz rukava i u vremenima “lock downa”! Dobro došli!

TEKST: S. T.      FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn