PROMO: PANSION AS U REŠETARIMA – Samo se zadovoljan gost vraća

Datum objave: 23. 10. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n1

REŠETARI – Primiti i dočekati gosta, u hotelijerstvu i ugostiteljstvu tek je jedan dio priče, onaj početni, jednostavniji. Zadržati ga, ali i kontinuirano privlačiti nove, e, to baš i nije tako lako. Zahtijeva to i stalno podizanje standarda usluge, pa nova ulaganja i nove sadržaje. Poslovna je to filozofija Pansiona AS u Rešetarima, jer, samo se zadovoljan gost vraća.  Stoga, od nedavno, svoje goste dočekuju s novih osam vrhunski opremljenih dvokrevetnih soba.

Uređene u skladu s najvišim hotelskim standardima, i nove su sobe, poput postojećih 17, opremljene televizorom, wi-fi internetom, kupaonicom, klimom i centralnim grijanjem. Zahtijeva to svaki suvremeni turist i gost, a njihovo su zadovoljstvo i dobra usmena predaja, najbolja moguća reklama i potvrda kvalitete Pansiona AS u Rešetarima. Smješten na sjajnoj prometnoj lokaciji, prihvatljivih cijena i izvrsne ponude, Pansion AS je mjesto na kojem će vas dobro nahraniti i napojiti, opustiti i odmoriti, ali i pokazati kako se prima i ugošćuje. Ima tu urođene slavonske gostoljubivosti i osjećaja za dobrodošlicu, ali i visoke profesionalnosti i dugogodišnjeg iskustva.

sona

Mjesto je to čiju adresu valja uvijek imati negdje u novčaniku ili mobitelu- za ozbiljan poslovni sastanak i neplanirano noćenje, za ukusni ručak s ekipom i romantičnu večeru u dvoje, za opuštajući vikend s frendicama, ali i solo užitke, za čarobne rituale ljepote i sve najvažnije obiteljske fešte.

1

Jer, PANSION AS jedinstveni je spoj vrhunskog restorana, hotelskog smještaja i mini wellnessa, mjesto koje prepoznaju i lovci iz europskih zemalja, a oni su, kažu znalci, gosti posebno sofisticiranog ukusa. Baš kao i žene, vjerne klijentice sasvim posebnog kozmetičkog salona, u koji, sad kad stigne zima i zaželimo se maženja, paženja, uljepšavanja, njegovanja i mazuckanja, valja pobjeći prvog slobodnog vikenda.

Shvatite to kao mini wellness i priuštite si full tretman- masažu, saunu, depilaciju, piling, pedikuru i manikuru, dotjerajte ten u solariju, pa seansu zaključite lakiranjem noktiju. Pansion AS odličan je izbor i za sva druženja-mala i velika, planirana i slučajna, s povodom ili bez njega, obiteljska i prijateljska, sretna i ona manje sretna.

n

Otkrijte čim prije, u Rešetarima, u ulici Bana Josipa Jelačića 65 A, na službenoj internet  stranici i facebook stranici  i zapišite broj, trebat će vam..035/367-617

TEKST: S. T.      FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn