PROMO: PANSION „AS“ U REŠETARIMA – Dobar glas daleko se čuje

Datum objave: 06. 5. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

REŠETARI – Uspješno poslovati bez prave medijske podrške danas je skoro pa nemoguće. Istovremeno, postoje i mjesta kojima, iako svjesni značaja dobre reklame, marketing nije potreban, jer, njih, na najbolji način, reklamiraju njihovi gosti, a dobar glas, daleko se čuje. Osim toga, u turizmu i ugostiteljstvu usmena predaja, itekako ima težinu.Jedno takvo mjesto je PANSION AS u Rešetarima. Zavirite  u novouređenu dvorišnu salu-mjesto za romantičare i poslovnjake, turiste, avanturiste i hobiste, elegantne zabave ili velika društva.

Lovci,  ti posebno fini gosti, iz europskih zemalja sa stoljetnom tradicijom lovstva, ribolovci, turisti i avanturisti, a onda i hedonisti, svi oni, zahvaljujući usmenoj predaji i onoj provjerenoj kako se „dobar glas daleko čuje“, odavno znaju za PANSION „AS“. Jer, as je to u rukavu svakog pravog gosta, putnika namjernika, vikend turista,hobista, romantičnog muškarca, napetog poslovnjaka, ali i žena željnjih da ih paze i maze, u solo varijanti ili društvu prijateljica. Svi oni dobro bi se osjećali u obiteljsko toplom prostoru sa stilom koji estetski vješto spaja suvremeno i rustikalni retro slavonski šik.

NN

Jer, Panison „As“ posebno je mjesto. Jedno od onih koja razumiju ideju hedonizma, spoj restorana u kojem cijene gastronomiju, hotelskog smještaja i mini wellnessa. Dobro poznatim, odavno osjetilima „iskušanim“ sadržajima, „As“ je nedavno dodao i jedan novi. Riječ je o novouređenoj dvorišnoj sali u kojoj se, kao i u svim njihovim prostorima, itekako vodilo računa o estetici, spajajući, pri tom slavonski šarm, ali i sve popularniji shabby chic. Prostor je to kao stvoren za manje elegantne proslave, ali i malo veća društva, romantične večere ili poslovne ručkove, individualne dolaske i privatne proslave, ali i prostor koji vam, ovisno o godišnjem dobu, pruža priliku za guštanje u pucketanju vatre iz kamina, ali i ugodna druženja uz večeru „pod vedrim nebom“.

NNN

Uz već poznate prihvatljive cijene, sjajnu prometnu lokaciju, dugogodišnju tradiciju, iskustvo, nos za posao, ali i poznavanje osnova „slavonskog gostoprimstva“, prvom prilikom kad uhvatite vremena, obavezno navratite do Rešetara i Panisona „As“ i škicnite njihov novi prostor. Osim toga, stiže vrijeme maturalnih zabava, pa onda i  neizostavnih ljetnih druženja, a tu se uvijek nađe i pokoji rođendan koji bi valjalo proslaviti na nekom posebnom mjestu. Poput „Asa“ u kojem će vas, istovremeno nahraniti ukusnom kuhinjom, pružiti san i odmor u sobama opremljenim u skladu s najvišim hotelskim standardima, ali i razmaziti u jedinstvenom mini wellnessu . Pa, vi između saune, masaže, pedikure, manikure, solarija, pilinga i brojnih drugih beauty čarolija izaberite samo jednu?! Zanima li vas još ponešto, sad kad samo što već niste krenuli, bacite pogled i na njihovu  FACEBOOK STRANICU ali i zapamtite adresu, trebat će vam. Pansion „As“očekuje vas u Rešetarima u ulici Bana Josipa Jelačića 65 a, ali i kod telefonskog broja 091/ 8918729

TEKST: S. T.     FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn