PROMO: PANSION AS – Mjesto sa stilom i tradicijom, za odmor i užitak

Datum objave: 03. 3. 2018. | Kategorija: 034, Promo

n

REŠETARI -Iako je tako ubičajeno, na godišnji odmor ne moramo isključivo ljeti. Jer, kratki bijeg od svakodnevice, u opuštanju i uživanju, dobro dođe i zimi, a ni proljeće nije daleko, pa bi valjalo razmisliti i o nekom spa vikendu s prijateljicama. Uz sjajan smještaj i vrhunsku gastronomiju, asevi su to iz rukava PANSIONA AS, mjesta sa stilom i tradicijom koji gostu nudi sve što je potrebno za oporavak duha i tijela.

Smješten na „staroj krajiškoj cesti“ koja povezuje Novu Gradišku i Slavonski Brod, Pansion AS u Rešetarima odavno je sinonim za sjajnu turističku uslugu. Znaju to domaći ali i strani gosti, prije svega, lovci, stari prijatelji Pansiona AS, turisti koje, dolaze li sa psima, očekuje i prava pogodnost-kućice za ljubimce, gosti koji traže profesionalnost i stil, tradiciju i ugled, i u odmoru znaju uživati. U Pasionu AS to, itekako mogu, jer dočekat će ih 25 soba uređenih u skladu s najvišim hotelskim standardima , opremljenih televizorom, wi-fi-internetom, kupaonicom, klimom i centralnim grijanjem, onako kako to moderni gost traži.

sob 1 sob 2

Tu je i restoran u kojem će se dobro i s užitkom najesti i gurmani i oni koji vole manje toga na tanjuru, s ponudom jela internacionalne i tradicijske kuhinje i sjajnim desertima, a onda i još jedan as-kozmetički salon. Mjesto je to na kojem će vas „procirkulirati“ saunom, opustiti i ozdraviti masažom, onom šminkerskom, ali i onom medicinskom, osvježiti i razmaziti kozmetičkom njegom lica i tijela, popraviti sitne nepravilnosti pedikurom i manikurom, dotjerati depilacijom, potamniti „suncem“ iz vrhunskog solarija, a onda, za završni touch i potpunu uslugu-nalakirati nokte trajnim lakom dekorativnog brenda LNC, onako kako to nikada ne možete same.

m1 m2

Razlozi su to zbog kojih bi o Pansionu AS valjalo razmisliti i tražite li mjesto za ugodni spa,wellnes vikend s prijateljicama ili sama sa sobom, svaki puta kada vaše tijelo zatraži odmor.Tu je još i dvorišna sala, šik mjesto idealno za manje i intimnije proslave, rođendane i poslovne večere, službeni ručak ili neplanirani party s ekipom.

Uz sve ono za što će se, iznimno profesionalno i do najsitnijih detalja, diskretno, ali i, toplo obiteljski pobrinuti vlasnici, jer Pansion AS je obiteljska priča, mjesto je ovo u čijoj će okolici uživati i prirodoljupci, smješteno u blizini rijeka i potoka, sačuvanih šuma, idealno za lovni, ribolovni i seoski turizam.Uostalom, otkrijte sami. Na adresi- Rešetari, ulica Bana Josipa Jelačića 65 a , telefon 091/ 8918729, FACEBOOK

TEKST: S. T.     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn