PROMO: PANSION AS – Mini wellness, komforne sobe ili vrsni restoran – odlučite li se za Pansion AS, dobro ste odabrali!

Datum objave: 13. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

kr

REŠETARI – Iako smo službeno i kalendarski još uvijek u proljeću, temperature zahtijevaju ljetne krpice, a one pak, besprijekorno pripremljen ten. Diskretno osunčan, dubinski čist, bez dlačica. Dodajte tome opuštajuću masažu ili saunu, vrhunsku pedikuru i manikuru, pa onda još i finu večeru za dvoje i eto sjajno provedenog vikenda. Pansion AS u Rešetarima nudi sve to i dokazano puni baterije.

Želite li u ljeto ući na pravi način, potpuno spremne i opuštene, brigu o tijelu i svim njegovim malim i velikim nesavršenostima prepustite stručnjacima. Jer, početak ljeta, pravi je trenutak za malo tetošenja. I posjet Kozmetičko pedikerskom salonu Pansiona AS u Rešetarima, u ulici Bana Josipa Jelačića 65.

nn2

Čarobni je to spa kutak, u kojem će se pobrinuti za vaš dobar osjećaj i još bolji izgled, nudeći vam masažu za opuštanje i regeneraciju, onu koja se obračunava s celulitom, ali i onu koja liječi. Tu je i kraljevski tretman za lice, jer, i s njega valja skinuti zimu, očistiti ga, nahraniti, dubinski hidratizirati, a onda iznenaditi vrhunskim peelingom ili frekvencijom, pa depilacija-cijelih nogu s preponama, potkoljenica, bikini zone ili, pak onih sitnih, neželjenih dlačica na licu, a onda i solarij, jer brončano preplanuli ten, najljepši je ukras ženskog tijela ljeti. Stoga, zažmirite i prepustite se „sunčanim“ UV-a i UV-b zrakama vrhunskih šminkerskih lampi, a onda, potpuno prirodno „ofarbane“ , skoknite do saune i otkrijte novu dimenziju opuštanja.

nn1

„Nahranjene“ kože i regeneriranog tijela, mini wellness u Kozmetičko pedikerskom salonu Pansiona AS završite pedikurom, jer one nove savršene sandale zahtijevaju privlačna stopala, a onda i novim lakom za nokte, onako iz čistog gušta. Zbog svega toga, zato što je ljeto i što ste zaslužile, oslobodite, čim prije, vikend, i uputite se u Rešetare. Ili još bolje, povedite sa sobom i svog muškarca, a onda uživajte u zajedničkom vremenu i finoj klopi. Kozmetičko-pedikerski salon, komforne sobe za odmor ili restoran s vrsnom gastronomijom-solo ili u dvoje, što god izaberete, dobro ćete izabrati odlučite li se za Pansion AS. Provjerite na staroj krajiški cesti koja povezuje Novu Gradišku i Slavonski Brod, u Rešetarima na adresi ulica Bana Josipa Jelačića 5 a, telefon 091/ 8918729
Pansion AS kozmetičko-pedikerski salon
Facebook Pansion As

TEKST: S. T.     FOTO. promo

 

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn