PROMO: PANSION AS – Kad tražite najbolje za dušu i tijelo

Datum objave: 10. 12. 2019. | Kategorija: Promo

 

REŠETARI – Iako svi jedva čekamo blagdane, prije nego li “krene ludnica”, ne bi bilo loše pobjeći na dan, dva. Solo ili udvoje, radi odmora, prikupljanja energije ili čisto zbog užitka, jer, kraj je godine i pravi trenutak za opuštanje. Uz sjajnu hranu, ukusno vino ili možda masažu. Najbolje mjesto za to je Pansion AS u Rešetarima, u ulici Bana Josipa Jelačića 65 A.

Još se niste pravo ni okrenuli, a godina je došla svome kraju, podsjećajući vas i ovaj put, kako niste napravili sve ono što ste planirali. Prije svega, razmazili se, jer, sve je ljepše i lakše u životu, kada si dozvolimo na trenutak stati. Stoga, prije nego li vas uhvati blagdanska groznica, najbolje bi bilo pobjeći na dan, dva. Radi odmora, prikupljanja energije ili čisto zbog užitka. Solo ili udvoje, uz sjajnu hranu, ukusno vino ili možda, masažu i saunu. Sve to, začinjeno provjereno dobrom uslugom, izvrsnim ambijentom i domaćinskom atmosferom nudi Pansion AS u Rešetarima, mjesto s tradicijom i stilom, dovoljno blizu, a opet dovoljno daleko da bi imali osjećaj mini godišnjeg odmora.

Znajući kako potpunog užitka nema bez hrane za tijelo, ali i one za dušu, Pansion AS pobrinut će se za oboje, nudeći vam sve ono što modernom putniku treba-prenoćište visokog standarda i komfora, restoran s provjereno dobrom kuhinjom i bogatom vinskom kartom i mini wellness- kao stvoren za opuštanje i brzu revitalizaciju, jer ništa tako dobro ne opušta kao masaža, pogotovo nakon saune. Ili, možda pedikura? Želite li i zimi uhvatiti sunce, tu je i solarij s vrhunskim lampama, a vješte ruke kozmetičarke na najbolji će se način pobrinuti i za vaše lice. Prije nego li izmasirani, namazani i razmaženi ne utonete u san, u jednoj od 25 soba uređenih prema najvišim hotelskim standardima, opremljenih svim mogućim pogodnostima, poput televizora, wi-fi interneta, kupaonice, klime i grijanja, “spustite” se do restorana i budite sigurni kako će vas kraljevski nahraniti, bilo da se odlučite za internacionalnu ili tradicijsku kuhinju, jer, sve je fino, baš kao i vinska karta i neizostavni deserti.

Tu je i odvojena sala za sve poslovne i obiteljske prigode, poput krstitki, pričesti, rođendana, domjenaka, krizme ili karmina, uz osiguran parking i video nadzor. Provjerite čim prije, u Rešetarima, ulica Bana Josipa Jelačića 65 a, na staroj krajiškoj cesti koja povezuje Novu Gradišku i Slavonski Brod, jer vrijeme je darivanja-sebe, pa i drugih dragih ljudi. Znaju to u Pansionu AS, stoga su u ponudi i gift voucheri u iznosu od 100, 200 ili 300 kuna. Jer, kad tražite najbolje- tu je  Pansion AS

TEKST: S. T.       FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn