PROMO: PANSION AS – Jer užitak je užitak tek kad je potpun

Datum objave: 07. 3. 2020. | Kategorija: Promo

REŠETARI – Solo, jer kad ćete ako ne tada, ili u dvoje, s frendicama ili cijelom ekipom, Dan žena idealna je prilika za posjet Pansionu AS u Rešetarima, jer užitak je užitak tek kad je potpun- uz finu večeru, ukusno vino, masažu i saunu, a onda…tko zna, noć je duga, a tu su i sobe…Dobro došli!

Shvatite li smisao praznika na pravi način, onda je Dan žena idealna prilika da se malo razmazite, jer do godišnjeg je još puno, a i koji sat uživanja bi vam baš dobro došao. Solo ili udvoje, s frendicama ili cijelom ekipom, prava adresa je Pansion AS u Rešetarima. Jer, užitak je užitak tek kad je potpun, a oni nude upravo to. Mjesto je to koje razumije ideju hedonizma, spoj restorana u kojem cijene gastronomiju, hotelskog smještaja i mini wellnessa.

kr

Kao stvoreno za proslavu praznika u čast ženama. Navratite li, ugostit će vas u restoranu u kojem će se ukusno i s užitkom najesti i gurmani i oni koji vole manje toga na tanjuru, s ponudom jela internacionalne i tradicijske kuhinje, vrhunskim vinima i sjajnim desertima, jer, ne zaboravite, slatko je tek uvod u nezaboravnu večer.

Znajući kako, uz hranu za tijelo, potpunog užitka nema ni bez one za dušu, Pansion AS pobrinut će se za vaš potpuni komfor, jer tu su i sobe visokog hotelskog standarda i i mini wellness- kao stvoren za romantiku i ugodne trenutke u dvoje, jer ništa tako dobro ne opušta kao masaža, pogotovo nakon saune.

Stoga, zbog Dana žena, nedjelje ili iz čistog gušta, Pansion AS u svakom je trenutku dobar izbor. Provjerite na staroj krajiškoj cesti koja povezuje Novu Gradišku i Slavonski Brod, u Rešetarima , na adresi ulica Bana Josipa Jelačića 5 a.

TEKST: S. T.               FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn